Hamilton Khaki Navy Pioneer (H78465553) - Sfaturi și pareri
Re: Hamilton Khaki Navy Pioneer (H78465553) - Sfaturi și par
La banii astia nu prea e de stat pe ganduri...
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
M-am văzut azi cu omul.Emil68 scrie:https://www.olx.ro/oferta/ceas-automati ... eIJrs.html
Telefon direct omului, interviu, acte de achizitie, abatere aproximativa, stare safir, zgarieturi...spor!
Ceasul, ca model, este mult mai frumos în realitate:

Eu cred ca îmi vine bine pe mana (dimensiune și cum se așează). Mi se pare ca se poarta chiar un pic mai mic de 40 mm.
Ceasul se prezintă okish, cu mici zgarieturi (cumva normale), dar cu o lovitura mai pronunțată, care ma deranjează:

Ideea e ca nu știu dacă reușește Claudiu sa ii facă ceva și, dacă reușește, nu știu cam ce costuri sunt.
Nu as vrea ca prețul reviziei, al polishului și al unei curele sa îl ducă la prețul de nou, ca nu fac nici un fel de sfârâială.
Ce ziceți?
Arata ok pe mana ta. Nu stiu daca se poate polisa astfel incat sa nu se mai vada deloc, numai Claudiu poate spune. In poze ceasul pare ok, iar lovitura aceea ramane la alegerea ta daca e acceptabila sau nu.
Succes!
P.S.: uite si curea:
https://www.olx.ro/oferta/curea-hamilton-IDdtE2Y.html
Succes!
P.S.: uite si curea:
https://www.olx.ro/oferta/curea-hamilton-IDdtE2Y.html
Ultima oară modificat 05 Apr 2021, 18:51 de către Emil68, modificat de 2 ori în total.
Daca aceea e lovitura pronuntata atunci trebuie sa ai in vedere doar ceasuri noi
Cat poate sa coste o curea pe care sa o pui la un Hamilton? Nu e Patek unde dai 500 eur pe o curea...
Cat poate sa coste o curea pe care sa o pui la un Hamilton? Nu e Patek unde dai 500 eur pe o curea...
Felicitari pentru achizitie!
Albastrul ala e superb!
Albastrul ala e superb!
@hhhrobi, nu l-am luat încă.
Maine ma aud cu omul. În seara asta voi avea o discuție serioasa cu mine
@Emil, mersi pentru sugestie. Dacă îl iau, cureaua nu va fi cea originala de Hamilton. Nu sunt foarte atras de ea - mi se pare banala.
La preț similar exista variante custom, care sa îl scoată în evidenta mai bine.
@Emil și @Clipper
Eu sunt conștient ca lovitura aia nu e cea mai urata.
Dacă ar fi fost un ceas mai "rough", cel mai probabil nu ma deranja asa tare.
Pionierul as vrea sa îl port la birou, la ținute relativ îngrijite. Nu stiu încă dacă as putea trece peste "zbenghiul" care este fix in frunte.
Asta în condițiile în care 2 dintre ceasurile pe care le am au fost luate preowned (ambele relativ finuțe) iar unul chiar avea mici semne, dar care nu m-au deranjat.
Maine ma aud cu omul. În seara asta voi avea o discuție serioasa cu mine
@Emil, mersi pentru sugestie. Dacă îl iau, cureaua nu va fi cea originala de Hamilton. Nu sunt foarte atras de ea - mi se pare banala.
La preț similar exista variante custom, care sa îl scoată în evidenta mai bine.
@Emil și @Clipper
Eu sunt conștient ca lovitura aia nu e cea mai urata.
Dacă ar fi fost un ceas mai "rough", cel mai probabil nu ma deranja asa tare.
Pionierul as vrea sa îl port la birou, la ținute relativ îngrijite. Nu stiu încă dacă as putea trece peste "zbenghiul" care este fix in frunte.
Asta în condițiile în care 2 dintre ceasurile pe care le am au fost luate preowned (ambele relativ finuțe) iar unul chiar avea mici semne, dar care nu m-au deranjat.