Salut tuturor,
Doresc sa confirm exactitatea tuturor informatiilor postate de Sabin aici, pe forum, visavis de comportamentul reprezentatilor B&B din Bucuresti/Timisoara! Nu este nici o exagerare in ceea ce spune el si va dau cele mai serioase asigurari ca lucrurile s-au petrecut intocmai cum au fost povestite!
Mai mult, din punctul meu de vedere e total inadmisibila lipsa de organizare si neglijenta celor de la B&B in privinta evidentei scriptice a acestor certificate COSC; In momentul in care sabin s-a decis sa-si cumpere acel Mido si a dorit, cum era si firesc, sa primeasca si certificatul COSC, impreuna cu el am verificat TOATE certificatele Mido ce existau la reprezentanta B&B de la magazinul Bega din TM si, spre marea noastra surprindere, NICI UNUL nu corespundea cu seriile inscriptionate pe mecanismele din ceasurile Mido de acolo!!!
Cel mai probabil aceste certificate au fost distribuite cumparatorilor fara a se verifica concordanta seriilor tiparite cu cele stantate pe mecanisme! De aceea cred ca sunt slabe sperante ca certificatul original al ceasului cumparat de colegul nostru forumist sa mai fie la B&B, poate la vreun alt cumparator....
Eu, personal, posed un Atlantic Worldmaster automatic, 2824-2, cumparat tot de la B&B, in urma cu un an care, slava Domnului, functioneaza asa cum trebuie... De altfel, cred ca o mica parte din "vina" de a-l convinge pe sabin sa-si cumpere acest Mido imi apartine si mie...
Oricum, sunt de neimaginat nonsalanta si tupeul cu care reprezentantii B&B isi trateaza clientii si nu ma refer aici la vanzatoarele din magazine - tot respectul pentru ele - ci la "forurile" de conducere de la Bucuresti care trateaza pasiunea, uneori foarte costisitoare, a unor oameni ca pe un business oarecare... Sa nu mai cuantificam aici si componenta emotionala
Cat priveste acel Longines de care se facea vorbire aici, intr-adevar, era un clous de paris cu power reserve, Ref. L2.703.4.16.3, care arata foarte bine dar... dupa ce l-am armat cum se cuvine, mergea cateva secunde si se oprea, parca in ciuda noastra...