Ce Rolex preferati?
Ce Rolex preferati?
Hai sa vedem care sunt preferintele membrilor. Chestionarul se adreseaza celor carora le plac ceasurile Rolex. Nu se vrea un topic pro si contra marcii, de aceea nu exista optiunea de raspuns "nici un model".
Re: Ce Rolex preferati?
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
Milgauss.
Votul meu este pentru Cellini:

Mi-e greu sa aleg unul. Imi place Sub, imi place Explorer, imi place GMT pepsi. Am votat insa Submariner. Daca as fi sa am un singur ceas, Submarinerul ar fi alegerea mea.
-
Explorer 2 cadran alb si indicatorul de gmt de la cele vechi. Sau explorer 2 modelul din anii 70 cadran negru cu mecanismul nou.
Fostul :

O zi buna.

O zi buna.
Va spun aici buna ziua in caz ca uit sa o spun in mesajele mele !
E atat de frumos. Cum ai putut sa te desparti de el?cat.27 scrie:Fostul :
O zi buna.
Rolex-ul care mi-ar place mie sa-l am/port.

-
Sub, Sub si iar Sub....Desi nici SD-ul nu-mi displace, dar nu-i Sub, nah!
Mi-ar place sa am un Rolex, si punct. As fi fericit pentru orice model de Rolex.
Eu cred ca Rolex e o stacheta destul de inalta pentru orice colectionar. Poti avea mai multe Omega, Longines, Zenith, ..etc . Dar cind ai un Rolex in colectie, s-a terminat
Eu cred ca Rolex e o stacheta destul de inalta pentru orice colectionar. Poti avea mai multe Omega, Longines, Zenith, ..etc . Dar cind ai un Rolex in colectie, s-a terminat

Ceasoholic
-
Cred ca abia atunci incepe...vacheron,jlc,lange,nomos,glashutte,patek,etc
Am ales Daytona.
Grea intrebare....
Daca ar fi sa fie investitie cred ca as prefera asta:

Are tot ce-i trebuie pentru a fi investitia ideala.
Daca ar fi sa fie un ceas daily atunci cred ca ar fi unul din cele 2 de mai jos, sub stiu cum sta pe mana insa nu am avaut explorer de 42 mm deci nu ma pot decide doar din poze.
@dbonddental: ce DS? sunt modele de 40mm si modele de 44... Ultimul pot spune din experienta ca e urat ca porcul.

Credit to rolex.com
Daca ar fi sa fie investitie cred ca as prefera asta:

Are tot ce-i trebuie pentru a fi investitia ideala.
Daca ar fi sa fie un ceas daily atunci cred ca ar fi unul din cele 2 de mai jos, sub stiu cum sta pe mana insa nu am avaut explorer de 42 mm deci nu ma pot decide doar din poze.
@dbonddental: ce DS? sunt modele de 40mm si modele de 44... Ultimul pot spune din experienta ca e urat ca porcul.

Credit to rolex.com
-
@xxxbanxxx: Ma refreream la SD-ul cu dimensiunile Sub-ului clasic, deci cel de 40mm. Si eu cred ca un 44mm este deja prea mult pentru un Rolex.