Un sfat pentru Longines Hydroconquest vs Mido Multifort

Ceasuri Elvetiene - Swiss Made
Scrie răspuns
GabrielZ

Un sfat pentru Longines Hydroconquest vs Mido Multifort

Mesaj de GabrielZ »

Salutare,in primul rand as vrea sa va salut pe toti si sa va multumesc
Timpul a trecut,iar ideea de a achizitiona un ceas "adevarat" s-a intiparit din ce in ce mai mult in mintea mea pana acum,cand am ramas cu doua modele Longines Hydroconquest (41mm quartz 710 euro) si Mido Multifort (42 mm automatic ,curea de inox ,650 euro).Pro vs Contra pentru fiecare,finisaje,
As dori sa mentionez ca ceasul il voi achizitiona nou,din strainatae,dar din pacate nu am cum sa le probez inainte de al cumpara datorita serviciului care nu imi ofera posibilitatea de a merge intr-un magazin..
51% as opta pentruMido datorita faptului ca e automatic,dar nu am avut ocazia sa le vad pe iu niciodata
Decizia o sa o iau in 4-5 zile.
Va multumesc si sper ca nu v-am plictisit cu mesajul meu lung.Numai bine!
Am incercat sa urc doua poze din catalog cu modelele respective dar nu am gasit cum..
Imi cer scuze pentru greselile din mesaj,va scriu dupa telefon si sunt destul de limitat cu timpul.
borsy

Re: Un sfat pentru Longines Hydroconquest vs Mido Multifort

Mesaj de borsy »

Gasesti noul Longines cu 2892 a2 undeva la 850-900 E. Personal il prefer in fata celui Mido.
„Nu sunt deștept, dar când mă uit în jur prind curaj" Ion Creanga
GabrielZ

Mesaj de GabrielZ »

. Salut,multumesc pentru raspuns,din pacate Longines Automatic nu il au pe stoc momentan.
Dupa ce m-am mai documentat,balanta se inclina in favoarea lui Longines chiar daca este doar un quartz,sper sa nu regret alegerea.
Intre timp orice sfat imi poate fi folositor,o sa revin oricum cu detalii si poze despre noua achizitie.
seba

Mesaj de seba »

mihaistoica96

Mesaj de mihaistoica96 »

Despre mido nu pot sa mi dau cu parerea dar dintre un quartz si un auto aleg auto-ul fara sa clipesc ( de quartz-uri ti o spun din exp o sa te plictisesti repede ) .
Asa ca vreau sa ti spun ca HC Longines l am vazut pe viu la mana cuiva si totodata am avut placerea sa l examinez putin si sincer sa fiu pare un ceas destul de reusit pana intr-o 1000$ , parerea mea e sa mai strangi ceva banuti si sa iei noua varianta dupa cum spunea colegul de mai sus e 800-900 si merita . Legat de diving cred ca merge da nu pot sa ti spun exact caci prop nu face asta dar pot sa spun ca mi se pare tare versatil putand fi purtat atat cu un tricou polo sau fie la un costum .

Daca mai ai intrebari te astept ...
Scrie răspuns