Atlantic..
Poate nu cel mai performant, nu cel mai valoros, nu cel mai frumos, dar pt. mine e ceva special.
Ceva unic, ceva ce imi aduce aminte de copilarie cand bunicul meu ma invata cum sa citesc ora, cand noaptea stralucea ca o constelatie, ceasul care mi-a insotit apoi examenele in liceu si la facultate, ceasul cu care masuram timpul pana cand ma voi intalni cu ea - (cea care acum mi-e sotie
Din pacate acel ceas, asa cum era cu carcasa usor uzata, cu sticla cu o mica crapatura, cu chestia aia usor galbuie lipita pe capac pe care de-abia acum inteleg ce era
Era un ceas viu, adevarat.. Nu gasesc cuvinte sa exprim mai bine dar stiu ca cei mai multi dintre cei care citesc vor intelege, ca si voi ati simtit la fel la un moment dat.
Incerc sa-l reconstitui cumva - palida imitatie - din franturi, de ici de colo...
Aici e unul care seamana cat de cat cu acela...
Il port cu placere si cu speranta ca voi gasi intr-o zi unul care sa semene si mai mult cu cel pe care l-am avut.
PS. M-am framantat daca sa scriu sau nu, dar am zis ca sa impartasesc si cu altii bucuria si frumusetea acestui ceas.
Poate o frumusete mult prea subiectiva...
(Nu-i frumos ce-i frumos.. E frumos ce-mi place mie
PS2. Stiu ca nu e original cadranul dar macar nu e un kit chinezesc.
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]