vreau sa-mi cumpar si eu un Tissot .. un Sfat ??

Discutii intre pasionati.
muaddy

eeheee..

Mesaj de muaddy »

Ai mare dreptate Edi ! Am vazut pozele cesului... Greubel Forsey's 24 Second Tourbillon ,care le-ai postat !cred ca e o bijuterie ,nu un ceas . nu vreau sa intreb cat costa ,nici de unde poate fi cumparat , imi place cum arata, si atat !!
mitza

alternativa la prc200

Mesaj de mitza »

Dupa ce in urma cu cateva zile m-am horarat sa cumpar un Tissot prc 200 am descoperit acest forum si parca nu as mai cumpara un ceas cu quartz.
Am inceput sa inteleg ce inseamna cu ceas automatic dar nu reusesc sa gasesc o alternativa la prc 200 care sa imi placa. Poate ca vine cineva cu o sugestie de la Tissot sau alta marca. Alegerea mea era modelul T17.1.586.32. Stiti un model automatic apropiat ca design de acesta si in acelasi buget?
iona

Mesaj de iona »

Cauta ceasurile EDOX poate gasesti ceva interesant. Seria Les Vauberts arata bine. Modelul Les Vauberts Chronograph Big Date este deosebit si se inscrie in bugetul tau.
mitza

Mesaj de mitza »

Multumesc Iona. Modelul este frumos dar tot quartz din cate imi dau seama. La 1000-1200 ron nu gasesc un automatic cu mecanism bun?
iona

Mesaj de iona »

Nu stiu toate preturile dar poti verifica in magazine marcile Hamilton si Atlantic.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

1000-1200 Ron! Gasesti Doxa automat,Atlantic ....Vezi ca Doxa are si model cu coroana cu filet!Deci rezistent la apa!
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
MironP

Mesaj de MironP »

Iona, nu am vazut in magazine Hamilton. In Bucuresti?
Del2

Mesaj de Del2 »

Ba da au Hamilton in Bucuresti la Unirii la parter la B&B COLLECTION sau la Plaza la Altinbas
iona

Mesaj de iona »

Da asa e cum zice Del2. In Bucuresti, Unirii la parter si in Plaza (Militari) la Altinbas. Importatorul este B&B Collection.
Scrie răspuns