Targuri de antichitati
-
sorin cristian
Re: Targuri de antichitati
Din cate stiu in weekend da,in cursul saptamanii mai se gasesc cate ceva in Pta.Iozefini...dar colegii din Timisoara pot sa dea relatii pertinente!
salutare,
m-a luat rau microbul asta al ceasurilor, mai ales a celor rusesti "vintage" cum zic hipsterii, au ceva aparte parca (sa fie ca-s ieftine?
)
da, as putea sa iau si unul nou dar parca nu au acel "ceva".
asa ca poate stie cineva sa-mi spuna prin bucuresti pe unde as putea sa ma uit de un sovietic clasic prin Bucuresti..
pe la amanet?
ideea e ca nu as vrea sa imi iau teapa pe un "frankenstein" ca sa ma exprim tehnic corect.
nu tin sa aiba data/zi/limbi cu fosfor.
am gasit pe ebay la preturi de pana in 120Gbp..sa zic ca as fi dispus sa dau 80 lire..numai sa fie "de origine" cum zic astia la piesele de dacia.
m-a luat rau microbul asta al ceasurilor, mai ales a celor rusesti "vintage" cum zic hipsterii, au ceva aparte parca (sa fie ca-s ieftine?
asa ca poate stie cineva sa-mi spuna prin bucuresti pe unde as putea sa ma uit de un sovietic clasic prin Bucuresti..
pe la amanet?
ideea e ca nu as vrea sa imi iau teapa pe un "frankenstein" ca sa ma exprim tehnic corect.
am gasit pe ebay la preturi de pana in 120Gbp..sa zic ca as fi dispus sa dau 80 lire..numai sa fie "de origine" cum zic astia la piesele de dacia.
salut, pe OLX mai gasesti ce cauti tu la preturi mici.frigider scrie:salutare,
m-a luat rau microbul asta al ceasurilor, mai ales a celor rusesti "vintage" cum zic hipsterii, au ceva aparte parca (sa fie ca-s ieftine?)
pe la amanet?
instagr.am/lifeofmiquel
Intai alegeti ceea ce va doriti.
Apoi, daca aveti neclaritati intrebati aici:
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 42&t=33145
si raspuns veti afla.
Sursa cea mai buna pentru ceasuri rusesti tot ebay ramane, desi si pe la noi se mai pot gasi mai rarut exemplare interesante.
Apoi, daca aveti neclaritati intrebati aici:
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 42&t=33145
si raspuns veti afla.
Sursa cea mai buna pentru ceasuri rusesti tot ebay ramane, desi si pe la noi se mai pot gasi mai rarut exemplare interesante.
-
Legionarul
Am fost azi prin târgul de la Valea Cascadelor. Tristețe mare. În afară de cuarțuri luate de la gunoi, doar ceasuri rusești, un excroc cu IWC și Longines manuale mânarite și cu prețuri de casă de licitații, Atlantic vechi mecanice. Automatice in general Citizen, Seiko și Orient. Singurul ceas interesant era un Longines Master Collection dar nu sunt sigur că era 100% original că nu am avut răbdare să caut poze pe net și să compar.
Bună ziua.
Oare știe cineva dacă este târg în acest weekend (26-27.03.22)la Iași?
Târg/talcioc?
Mulțumesc mult
Oare știe cineva dacă este târg în acest weekend (26-27.03.22)la Iași?
Târg/talcioc?
Mulțumesc mult