Sfat achizitie Omega seamaster 234.30.41.21.03.001
Sfat achizitie Omega seamaster 234.30.41.21.03.001
Buna seara, ma uit de ceva timp la modelul acesta si as dori ceva pareri de la colegi mai experimentati, eventual daca il.si are ceva. De pe net sunt recenzii bune in principal. Unde si cam la ce interval de timp ar trebui sa ii fac o revizie? Ma gandesc sa il achizitionez de pe chrono24, alta intrebare ar fi legata de taxe; daca l-as achizitiona din Japonia, ar mai trebui platite ceva taxe? Dar daca ar fi din UE?
Re: Sfat achizitie Omega seamaster 234.30.41.21.03.001
intrebarea legata de taxe ar fi mai degraba din UE vs non UEAlustor scrie:Buna seara, ma uit de ceva timp la modelul acesta si as dori ceva pareri de la colegi mai experimentati, eventual daca il.si are ceva. De pe net sunt recenzii bune in principal. Unde si cam la ce interval de timp ar trebui sa ii fac o revizie? Ma gandesc sa il achizitionez de pe chrono24, alta intrebare ar fi legata de taxe; daca l-as achizitiona din Japonia, ar mai trebui platite ceva taxe? Dar daca ar fi din UE?
Greu de zis despre intervalul de service, probabil nici Omega nu stie exact. La Omega pretul unei revizii este de 700 CHF.
Taxe non-EU sunt TVA respectiv vamale, deci cam 24% din pretul ceasului din Japonia il vei lasa la import.
Taxe non-EU sunt TVA respectiv vamale, deci cam 24% din pretul ceasului din Japonia il vei lasa la import.
multumesc frumos pentru raspuns!
Revizie….dupa 8-10 ani de la cumparare (daca il iei nou). Daca incepe sa nu mai mearga exact…atunci il trimiti mai devreme.
Unde?
La Claudiu, la Arad.
Nu cumpara din Japonia, ia din UE, e mai simplu!
Unde?
La Claudiu, la Arad.
Ce au cele din Japonia, pe langa faptul ca platesti transportul si TVA?Mircea scrie:Revizie….dupa 8-10 ani de la cumparare (daca il iei nou). Daca incepe sa nu mai mearga exact…atunci il trimiti mai devreme.
Unde?
La Claudiu, la Arad.
N-au nimic...sunt cele mai tari!
Comanda de acolo si te lamuresti singur.
Comanda de acolo si te lamuresti singur.
Lume multa...oameni putini.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.