Curatarea zgarieturilor
Re: Curatarea zgarieturilor
Aceste intrebari la astept pe PM! 

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
-
adrian_rotariu
t_A_v007 scrie:Am un ceas Glashutte al carei povesti o sa vi-o zic dar nu pe acest topic. Vreau sa va intreb cum pot sa curat geamul sa se mai reduca din zgarieturi. Sunt binevenite orice sfaturi!!!
Bun venit adrian_rotariu! Curaj!
Ce parere aveti?Ati folosit asa ceva?
Pe watchuseek este laudat.
http://cgi.ebay.de/Cape-Cod-Polish-Poli ... dZViewItem
Pe watchuseek este laudat.
http://cgi.ebay.de/Cape-Cod-Polish-Poli ... dZViewItem
Nu am folosit,dar poate fi bun.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
-
AVAN
daca e din plexic se rezolva cu cateva picaturi de ulei si scrum de tigara se omogenizeaza si se pune pe geam si se freaca cu miscari circulare cu o laveta moale.daca e din sticla (orce fel se rezolva cu praf de diamant luat de la atelierile de optica medicala binenteles cele ce au)
-
Sharky
Salutare.
Un link interesant despre cum sa scoti zgarieturile de pe inchizatoarea bratarilor metalice. Am testat cu succes operatiunea chiar pe acelasi tip de bratara ca cea din link! ATENTIE: se refera doar la "matuita" a bratarii si aveti grija la miscare!
http://www.rolexreferencepage.com/seama ... clasp.html
Un link interesant despre cum sa scoti zgarieturile de pe inchizatoarea bratarilor metalice. Am testat cu succes operatiunea chiar pe acelasi tip de bratara ca cea din link! ATENTIE: se refera doar la "matuita" a bratarii si aveti grija la miscare!
http://www.rolexreferencepage.com/seama ... clasp.html
Gilu
pe unde se gasesc de cumparat asemenea "scule" de curatat?
Iar ce spune AVAN pentru curatarea geamului cu scrum de tigara si
ulei o sa testez chiar astazi. Problema e sa nu fie foarte eficienta metoda
ca atunci o sa ma apuc de fumat
pe unde se gasesc de cumparat asemenea "scule" de curatat?
Iar ce spune AVAN pentru curatarea geamului cu scrum de tigara si
ulei o sa testez chiar astazi. Problema e sa nu fie foarte eficienta metoda
ca atunci o sa ma apuc de fumat
- mariuscostin27
Uimitor, dar solutia de scrum de tigara si ulei merge foarte bine pentru curatarea geamurilor din plexic.
Am testat astazi pe un Raketa 6203 care avea plexicul foarte zgariat.
Recomand!
Costn M
P.S. Multumiri colegului avan!
Am testat astazi pe un Raketa 6203 care avea plexicul foarte zgariat.
Recomand!
Costn M
P.S. Multumiri colegului avan!
Pe mineral nu se poate face nimic?
Se pare ca nu....am incercat si la opticieni care fac lentile de ochelari...dar nu s-au incumetat... sau nu am dat eu de aia mai curajoshi !Cypher scrie:Pe mineral nu se poate face nimic?
Homo suus fortuna faber est.
In pasajul de la magazinul Victoria,pe gang este un centu de optica,mergeti acolo si intrebati de domnul Florin,va rezolva in cateva ore sau de pe o zi pe alta!mnm scrie:Se pare ca nu....am incercat si la opticieni care fac lentile de ochelari...dar nu s-au incumetat... sau nu am dat eu de aia mai curajoshi !Cypher scrie:Pe mineral nu se poate face nimic?
-
stefan.mihai
bridgestone scrie:In pasajul de la magazinul Victoria,pe gang este un centu de optica,mergeti acolo si intrebati de domnul Florin,va rezolva in cateva ore sau de pe o zi pe alta!mnm scrie:Se pare ca nu....am incercat si la opticieni care fac lentile de ochelari...dar nu s-au incumetat... sau nu am dat eu de aia mai curajoshi !Cypher scrie:Pe mineral nu se poate face nimic?
bridgestone zici ca omu' ala Florin poate sa-mi scoata o zgarietura mica de pe un geam de cristal de la un casio? A mai slefuit cristal de ceas? Se pricepe?
-
stefan.mihai
Mi-a zis un ceasornicar ca o zgarietura mica pe geam de cristal ar merge si cu pasta de dinti dar tre' sa frec pana dau de negru, sa fiu perseverent. Voi ce spuneti?