Curatarea zgarieturilor

Discutii intre pasionati.
priam

Re: Curatarea zgarieturilor

Mesaj de priam »

Pasta de dinti este abraziva, dar nu cred ca vei putea inlatura o zgarietura profunda.
everything around me, but me, is changing
User
Membru Special

Mesaj de User »

tie iti trebuie pasta de sticla nu pasta de dinti. :twisted:
dar decat sa consumi atatea resurse pentru a afla o solutie alternativa, mai bine schimbi geamul.
un geam nou arata mai bine decat un geam dat cu pasta de dinti. :lol:
Imagine
stefan.mihai

Mesaj de stefan.mihai »

user scrie:tie iti trebuie pasta de sticla nu pasta de dinti. :twisted:
dar decat sa consumi atatea resurse pentru a afla o solutie alternativa, mai bine schimbi geamul.
un geam nou arata mai bine decat un geam dat cu pasta de dinti. :lol:

Nu stiu cat dureaza sau daca se poate. Cat costa?...mi-e mai usor sa intreb alternative. Oricum trec pe la aia de unde am luat ceasul sa vada care e situatia si o sa-i intreb si varianta asta. Oare cat ar costa? Mi-au zis ca ar putea sa incerce sa o slefuiasca pentru ca nu e foarte mare sau adanca. Data viitoare imi iau un ceas cu safir. :idea:
User
Membru Special

Mesaj de User »

si safirul se zgarie.
Imagine
stefan.mihai

Mesaj de stefan.mihai »

user scrie:si safirul se zgarie.
Da, da' cica numa' cu diamant. :lol:
User
Membru Special

Mesaj de User »

vrajeala de 2 bani.
Imagine
razvyy

Mesaj de razvyy »

stefan.mihai scrie:Mi-a zis un ceasornicar ca o zgarietura mica pe geam de cristal ar merge si cu pasta de dinti dar tre' sa frec pana dau de negru, sa fiu perseverent. Voi ce spuneti?
Sa nu te bata negrul ala dupa ce dai de el....
Lasand gluma la o parte, subscriu la cele spuse ude user mai devreme. Si eu mi-am cumparat un Casio cu sticla din cristal mineral pt. ca aveam o activitate adiacenta si eram predispus la zgarieturi. Dupa ce l-am sifonat rau am trecut la un Citizen cu cristal safir, l-am sifonat si pe asta. Si in mod cert nu trec cu el printr-o mina de diamante sa-l frec de pereti. Inainte de toate astea am avut unul cu carcasa din tungsten.
Авиатор•Аврора•Адмиральские•Амфибия•Буран•Волна•Восток•Заря•Кировские•Командирские•Луч•Маяк•Молния•
Москва•Океан•Победа•Полёт•Ракета•Родина•Россия•Сатурн•Сигнал•Слава•Спортивные•Спутник
•Стрела•Хрусталь•Чайка•Штурманские
stefan.mihai

Mesaj de stefan.mihai »

razvyy scrie:
stefan.mihai scrie:Mi-a zis un ceasornicar ca o zgarietura mica pe geam de cristal ar merge si cu pasta de dinti dar tre' sa frec pana dau de negru, sa fiu perseverent. Voi ce spuneti?
Sa nu te bata negrul ala dupa ce dai de el....
Lasand gluma la o parte, subscriu la cele spuse ude user mai devreme. Si eu mi-am cumparat un Casio cu sticla din cristal mineral pt. ca aveam o activitate adiacenta si eram predispus la zgarieturi. Dupa ce l-am sifonat rau am trecut la un Citizen cu cristal safir, l-am sifonat si pe asta. Si in mod cert nu trec cu el printr-o mina de diamante sa-l frec de pereti. Inainte de toate astea am avut unul cu carcasa din tungsten.
Stii ce mi-e ciuda ca eu am inca 2 ceasuri pe langa asta (un Timex si un Danish Design) de vreo 2 ani in care le-am purtat intens si nu au nici o zgarietura, nimic, nimic. Sunt ca noi si tot cristal mineral au. Si asta casio e nou, adica luat in decembrie si dintr-o neatentie mi s-a zgariat, un pic, dar s-a zgariat. :cry:
boris

Mesaj de boris »

stefan.mihai scrie:
Stii ce mi-e ciuda ca eu am inca 2 ceasuri pe langa asta (un Timex si un Danish Design) de vreo 2 ani in care le-am purtat intens si nu au nici o zgarietura, nimic, nimic. Sunt ca noi si tot cristal mineral au. Si asta casio e nou, adica luat in decembrie si dintr-o neatentie mi s-a zgariat, un pic, dar s-a zgariat. :cry:
E una din tainele vietii.De ce un ceas de doi bani rezista fara probleme la scufundari,iar un diver mai scump ia apa?De ce un ceas fara mari pretentii poate sa aiba abatere mai buna decat un COSC scump?Etc,etc.

Depinde si de norocul fiecaruia.
Scrie răspuns