Expozi?ia de ceasuri KANNOO

Discutii intre pasionati.
Scrie răspuns
Fireman

Expozi?ia de ceasuri KANNOO

Mesaj de Fireman »

Sâmb?t? ?i Duminic?, în Sibiu, la hotel Ramada, va fi o expozi?ie cu vânzare de ceasuri. Ofertele de vânzare sunt greu de refuzat ! Ca de exemplu (citesc din reclam? !) ceas automatic Rosseau Raymond, pre? de catalog 2570 lei, pre? de vânzare 595 lei, ceas cuar? Maurice Lacroix - pre? de catalog 2175 lei, pre? de vânzare 999 lei, ceas automatic Seiko 5 - pre? de catalog 395 lei, pre? de vânzare 189 lei, etc; unele ceasuri au reducere de peste 70 %. Mie m-i se pare c-am cusut? cu a?? alb? reclama asta.
Mai sunt ?i alte m?rci, dar reclama mare se face pe Rosseau Raymond, ceasuri mecanice ?i cuar?. Este acolo ?i un turbillon, dar f?r? pre? ! :D
Impresiile vi le voi comunica dup? eveniment !
Dac? a?i participat la expozi?ii asem?n?toare sau chiar la cea organizat? de Kannoo, v? rog s? scrie?i.
Crede?i c? ar putea fi o "capcan?" ?
sunt date ?i adresele : www.kannoo.com ?i www. rosseauraymond.ch
dar nu sunt foarte explicite !
A?tept p?reri.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Am participat la o asemenea expozitie.Am fost rugat sa particip in calitate de "consultant" in Timisoara.
Ceasurile care sunt "de firma" -Jaques Lemans,Maurice Lacroix etc,-sunt OK.Dar sunt putine,iar interesul la vinzare este pentru Rousseau raymond,care -sa-mi fie cu iertare-dar sunt ,mai ales cele mecanice,niste mari ZEROURI! Mecanisme CHINA,imitatie turbillon,si au si un "turbillon" mai adevarat la vreo 1000 lei,dar care este la fel de prost ca si celelalte.
Dupa eveniment te rog sa confirmi sau sa infirmi ce-am scris eu! :?
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
montana

Mesaj de montana »

Salutare,

acum ceva zile a fost la Brasov! Chiar sunt curios ce impresie iti va face!
Ceasurile prezentate, modul de organizare, preturile/reducerile ciudate mi-au lasat o impresie dubioasa.
Turbillon-ul de care zici a ajuns in ultima zi pe la 1.000,- euro!
Tocmai ca nu mi-a placut m-a determinat sa nu scriu nimic pe forum.
Poate gresesc asa ca inca o opinie e binevenita!

Weekend placut!
montana

Mesaj de montana »

Deja e si opinia lui Claudiu postata!
Am raspuns in acelasi timp si n-am vazut mesajul lui.
Cam asta e! Sorry!
als

Mesaj de als »

Parca a fost si prin Cluj o expozitie de genul asta acum o luna, la care am refuzat sa merg. Pai cum sa faci reclama la Omega (da , aratau si vreo 2 dintr-astea..) si la alte ceasuri swiss made impartind fituici care aratau mai ieftin ca reclamele alea la detergent si vin de 3 lei sticla ?!?... Chiar daca ceasurile au fost "pe bune", cu reclama si-au dat cu firma-n cap.
:twisted:
Farca Paul

Mesaj de Farca Paul »

bunicumiu si-a luat de la expo din timisoara un "raymond" din asta mecanic si l-am desfacut eu si e CHINA .....daca va intereseara pun poze cu mecanismul 8) :lol:
Don't ride faster than your guardian angel can fly;)
Fireman

Mesaj de Fireman »

Revin cu impresii, dup? ce am vizitat expozi?ia !
De men?ionat c? nu am achizi?ionat nimic !
În primul rând - mult? lume de parc? se d?deau ceasuri gratis. Standul cel mai bine repretentat era cel cu ceasurile "Raymond..." unde reducerile erau destul de substan?iale (65% - 75%). Ceasurile erau masive ?i ar?tau destul de bine, mai pu?in cele aurite care aveau un luciu de "ceas din târg" ce mi-a l?sat impresia de ieftin.
O impresie bun? mi-a l?sat-o standul "Orient" - bine reprezentat, cu multe modele destul de frumoase, dar din p?cate majoritatea cuar?uri. La fel de bine reprezentat a fost ?i standul "Seiko". La aceste standuri, reducerile erau, în func?ie de modele, de 30% - 35%, iar pre?urile pentru automatice începeau de la 600 lei în sus. Seiko a avut o ofert? de automatic cu "Seiko 5" la 185 lei, dar care s-a epuizat foarte repede.
A mai fost un stand cu ceasuri "Longines", "Jaques Lemans" ?i "Maurice Lacroix", dar pu?ine modele, în special de dam? cu pre?uri de la 1000 lei în sus (reducere tot aprox. 30%), dar numai cuar?uri. În acela?i stand erau ?i trei "turbillon", marca Raymond Rosseau cu pre?uri de la 3600 lei, la 4700 lei, dar nici unul nu func?iona (în vitrin? !), iar din cauza îmbulzelii n-am cerut unul s?-l "pip?i".
Au mai fost standuri cu ceasuri "Pulsar" (grupul Seiko), în general spot (numai cuar?) ?i ni?te modele futuriste, de dam? "Dolce ... ?i nu mai ?tiu cum".
P?rere general?: expozi?ie organizat? pe un spa?iu restrâns, parc? pentru a amplifica îmbulzeala, astfel încât s? nu po?i studia ca lumea ceasurile, iar acestea s? se cumpere ?i sub impulsul de turm?, în special cele "Raymond...". De fapt cred c? toat? expozi?ia a fost pentru a vinde aceast? marc?.
Nu ?tiu cum s? o numesc: Succes de marketing pentru o anumit? marc? sau "?eap?" ! Cred c? ultima remarc?.
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Si eu am ramas cu un gust amar dupa ce am vizitat acea expozitie.Din pdvdr al marketingului,ideea nu e rea.Dar toate celelalte branduri au fost expuse in mod redus,pentru a impulsiona cumpararea de Raymond si pentru a da un aer veridic si de "seriozitate" evenimentului.
Din pacate acele R.Raymond lasa de dorit! :cry:
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
priam

Mesaj de priam »

Au ajuns si in Bucuresti!!!
Am primit si eu reclama, e intre 15-23 Decembrie, la Camera de Comert si Industrie, bulevardul Octavian Goga, nr. 2, sector3, 10-20
Pentru cei din Bucuresti-mergem?! (Cred ca ne putem distra) :D :D :D
iEdi
Membru Special

Mesaj de iEdi »

I'm in ! Smuahahah :twisted: :twisted: :twisted:
the path of the true warrior is peace

Status : every sound is magic ... just listen ...
galaxy
Moderator

Mesaj de galaxy »

...si eu as veni! Sigur nu cumpar , dar m-ati facut curios. Vreau sa vad "turbiioanele" :D
Nu pot decat in cursul saptamanii viitoare, seara dupa 17:30-18:00.
Intrarea e libera? ... sau mai si platesti ca sa vezi... :twisted:
Scrie răspuns