Concurs Frederique Constant.

Discutii intre pasionati.
mateifilip

Concurs Frederique Constant.

Mesaj de mateifilip »

Va salut, am vazut acum o reclama platita pe FB de la frederique constant. Fac un giveaway de toamna cu 2 premii
locul 1https://frederiqueconstant.com/watch-finder/manufacture/flyback-chronograph-manufacture-fc-760v4h4/ si
locul 2 https://frederiqueconstant.com/watch-fi ... 1whd3er2b/

Linkul de mai jos te trimite la landing page'ul concursului.
zed

Re: Concurs Frederique Constant.

Mesaj de zed »

mateifilip scrie:
De fapt, link ul de mai jos, sus in cazul meu, va aduce dvs mai multe inscriere in concurs, fiind un referal link.
Dar am inteles ideea concursului.
I am not afraid to walk this Earth alone.
revival

Mesaj de revival »

zed scrie: link ul .... va aduce dvs mai multe inscriere in concurs, fiind un referal link.
Eu m-am inscris folosind link-ul colegului.
Nu am ganduri funebre referitor la caprele vecinilor.
mateifilip

Mesaj de mateifilip »

zed scrie:
mateifilip scrie: /quote]

De fapt, link ul de mai jos, sus in cazul meu, va aduce dvs mai multe inscriere in concurs, fiind un referal link.
Dar am inteles ideea concursului.
Eu am accesat concursul dintr-o reclama platita pe Facebook chiar de catre producator (FC). Si pe site nu am vazut un alt mod de a te inscrie. Daca v-am dezamagit, imi pare rau... Dar cred ca premiul chiar merita, iar dupa ce v-ati inscris puteti la randul dumneavoastra sa trimiteti acel link generat de FC.

O seara frumoasa!
gherghin nicolae
Moderator

Mesaj de gherghin nicolae »

Si eu m-am inscris , link-ul de mai sus.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
Clipper

Mesaj de Clipper »

Este o situatie regretabila ca si domnul Gherghin, moderator fiind, nu numai ca accepta asa ceva, dar si participa la asta.

Link-ul corect de a te inscrie la campanie este: https://frederiqueconstant.com/share-fall-campaign-2017
Link-urile date pana acum le cresc sansele de castig ale celor care le-au dat, sunt referral links.
gherghin nicolae
Moderator

O să șterg.
Nu am știut.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
Clipper

Mesaj de Clipper »

Foarte bine, banuiam totusi ca nu aveti cum sa dezamagiti.
Sa distribui catre familie/cunoscuti este okay sa zicem, dar asa intre colegi de forum, parca nu e tocmai frumos.
revival

Mesaj de revival »

Clipper scrie:Link-urile date pana acum le cresc sansele de castig ale celor care le-au dat, sunt referral links.
Si credeti ca, din zecile / sutele de mii de inscrieri, faptul ca am contribuit cu +1 la sansele colegului le scade atat de mult pe ale mele? :-)
Nu mai curand e o forma politicoasa de a-i multumi pentru informatie?

Ce ne mai place sa marcam in calendare data mortii caprelor vecinilor....
Clipper

Mesaj de Clipper »

E o situatie de bun simt si de principiu, nu de importanta statistica sau imediata. Cine poate sa inteleaga asta bine, cine nu, iarasi bine ca si acest fapt dovedeste ceva.
revival

Mesaj de revival »

Exact.
Poate colegul nu a procedat tocmai corect ca nu a precizat ca e un referral link, dar, daca nu l-ar fi postat, cum ar fi aflat potentiatii amatori de acest concurs? Ca eu nu cred ca cineva sta si "citeste" zilnic site-urile tuturor producatorilor sau e abonat la toate newsletter-ele lor.
Si atunci, principial, cum spuneti dvs., cu ce ma deranjeaza pe mine ca din multitudinea de inscrieri el are una in plus care e primita "cadou" de la mine? Cum am spus, nu vi se pare o forma simpla de a spune "multumesc"?
Clipper

Mesaj de Clipper »

revival scrie:Cum am spus, nu vi se pare o forma simpla de a spune "multumesc"?
Sub nicio forma nu e un multumesc, multumesc ar fi fost daca initiatorul threadului ne scria linkul fara afiliere: https://frederiqueconstant.com/share-fall-campaign-2017

Exista in mod cert oameni care sunt informati si vad anunturile producatorilor, eu cel putin am vazut pe instagram, este concurs si de FC si de Alpina.

Pentru Alpina acesta este linkul: https://alpinawatches.com/c/fall-campaign-2017/
revival

Mesaj de revival »

Let's agree to disagree.
Desi eu nu am inteles ce va nemultumeste (mai mult): faptul ca colegul nu a precizat ca e referral link sau ca folosindu-l ii cresc sansele colegului.
gherghin nicolae
Moderator

Daca ajuta cu ceva, in cazul in care castig ceva, donez premiul primit aici pe forumul nostru .
-Abigail Van Buren
mnm

Mesaj de mnm »

Eu daca castig..... nu donez nimic ... sunt Harpagon !
Homo suus fortuna faber est.
Scrie răspuns