Salutare tuturor,
As vrea sa comand ceasul de pe site-ul lor. Am vazut ca folosesc Miyota 821a si versiunea imbunatatita 8315. Niste sfaturi de la posesori/colegi cu experienta, mi-ar fi utile in legatura cu brandul Laco&mecanismul (precizie, durabilitate). La prima vedere pare un ceas corect pentru pretul de achizitie (circa 400 euro), dar nu stiu daca merita in comparație cu alte entry-level-uri elevetiene (Hamilton/Mido) sau japoneze (SEIKO/ORIENT). Multumesc.
Laco Aachen 42 mm
Re: Laco Aachen 42 mm
Am avut vreo 6 luni de zile un Laco Flieger Pro (varianta de vreo 3 ori mai scumpa decat asta), okish as zice. Am avut ceva probleme cu alinierea manoselor dar le-au rezolvat urgent pe garantie.
Alegerea ta mi se pare pretul corect. Mecanismul mie personal imi place foarte mult, chiar daca e considerat ieftin. Cu au mai sugerat si altii, mai pune 50 euro si alege optiunea cu anti reflective coating, e foarte mare diferenta (in bine).
Alegerea ta mi se pare pretul corect. Mecanismul mie personal imi place foarte mult, chiar daca e considerat ieftin. Cu au mai sugerat si altii, mai pune 50 euro si alege optiunea cu anti reflective coating, e foarte mare diferenta (in bine).
-
valentin1234
Miyota 8 nu e asa rau cum povestesc multi. E relativ stabil si poate fi reglat sa mearga bine bine...camSIA scrie:Salutare tuturor,
As vrea sa comand ceasul de pe site-ul lor. Am vazut ca folosesc Miyota 821a si versiunea imbunatatita 8315. Niste sfaturi de la posesori/colegi cu experienta, mi-ar fi utile in legatura cu brandul Laco&mecanismul (precizie, durabilitate). La prima vedere pare un ceas corect pentru pretul de achizitie (circa 400 euro), dar nu stiu daca merita in comparație cu alte entry-level-uri elevetiene (Hamilton/Mido) sau japoneze (SEIKO/ORIENT). Multumesc.
+4...5 secunde pe zi. Sigur, rotorul e zgomotos, incarca intr-o singura directie si nu are hack...in variantele
mai vechi....dar are incarcare manuala.....
La pretul corect (pentru ceas)....si mie imi place!
Acuma....pentru ca e demodat foarte, ar fi normal sa-l gasim in ceasuri de maxim 200-250 de euro.
Laco e ok....si daca-ti face cu ochiul tare tare faptul ca dai 400 de euro pe el nu e un capat de tara....
Spor la cumparaturi!
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Multumesc. In acelasi buget (400 euro) ar mai fi Hamilton Khaki cu H10 sau Mido Multifort cu ETA C07.611/C07.621 (cam acelasi lucru). Sa aleg mai degraba Hamilton/Mido cu ETA?
Am avut si Hamilton-ul cu H10, dar personal m-a plictisit foarte repede. Eu zic sa nu te uiti prea mult la mecanism la banii astia, alege-l care-ti place cel mai mult cum arata.
-
valentin1234
DA, fara indoiala!SIA scrie:Multumesc. In acelasi buget (400 euro) ar mai fi Hamilton Khaki cu H10 sau Mido Multifort cu ETA C07.611/C07.621 (cam acelasi lucru). Sa aleg mai degraba Hamilton/Mido cu ETA?
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)