Archimede Pilot vs. Stowa Airman vs. Aristo B-Uhr
Re: Archimede Pilot vs. Stowa Airman vs. Aristo B-Uhr
Abia astept sa imi iau un ceas cu Super Luminova ! Stie cineva daca Laco Pilot are asa ceva ? La ei pe site nu se specifica...
Laco TuyFly
Ar mai fi o solutie de compromis la 250 de EUR, si anume un Laco TuyFly Pilotwatch 737. Rugamintea mea este daca imi poate indica cineva daca stie ceva legat de movement-ul 8215.
TUIfly presents the first 737 numbered watches built after the original pilot watch from 1942: Stainless steel case Ø: 42 mm, mineral crystal, engraved and numbered steel case back, preceise automatic movement 8215, brown calf leather strap, Made in Germany. Every wooden box is containing a BOING aircraft with TUIfly design.

TUIfly presents the first 737 numbered watches built after the original pilot watch from 1942: Stainless steel case Ø: 42 mm, mineral crystal, engraved and numbered steel case back, preceise automatic movement 8215, brown calf leather strap, Made in Germany. Every wooden box is containing a BOING aircraft with TUIfly design.

Re: Laco TuyFly
Este vorba de Miyota automatic movement 8215 ???Minotavr scrie:Ar mai fi o solutie de compromis la 250 de EUR, si anume un Laco TuyFly Pilotwatch 737. Rugamintea mea este daca imi poate indica cineva daca stie ceva legat de movement-ul 8215.
Daca da ....cautati pe acest forum.......exista nenumarate pareri privitoare la acest mecanism pro sau contra...
Are un pret de achizitzie la 30 si ceva de $....
La logo aveti un motor Wankel....de moare lumea....care se pricepe....
Homo suus fortuna faber est.
Re: Archimede Pilot vs. Stowa Airman vs. Aristo B-Uhr
.... si daca imi permiteti, cea mai buna alegere in acesta nisa si gama de ceasuri, cred ca este archimede pilot, despre care aveti si review, daca nu ma insel prea tare
.

Re: Laco TuyFly
Multumesc de sfatul cu Myiota. M-a indus in eroare faptul ca zicea ca e Made in Germany si am banuit ca o fi nemteasca...

Off topic: Si in garaj am o Mazda RX-8 cu motor de-asta de moare lumeamnm scrie:La logo aveti un motor Wankel....de moare lumea....care se pricepe....