Ceas German?

Ceasuri Germane - Made in Germany
Scrie răspuns
DanCo

Ceas German?

Mesaj de DanCo »

Bine v-am gasit.
Sunt nou pe forum si de curand mi-am descoperit pasiunea pentru ceasuri.
Am primit cadou un ceas foarte vechi de la o cunostinta din Germania, de aceea suspectez ca este de productie germana.
Ceasul este din aur de 14k, din pacate datorita vechimii foarte mare s-a sters firma, iar pe spate scrie doar ca e antimagnetic, antishoc, rezistent la apa si ca este de 14k.
Am atasat niste poze din pacate nu sunt la cea mai buna claritate fiind facute cu un iPhone 5s, orice informatii referitoare la ceas mi-ar fi de folos.

Va multumesc

P.S ceasul in realitate arata mai bine, in poze a iesit foarte zgariat pe cadran desi in realitate nu sunt chiar asa sesizabile.

Imagine
Imagine
gherghin nicolae
Moderator

Re: Ceas German?

Mesaj de gherghin nicolae »

Din pozele astea vedem exact ceea ce vedeti si dvs , la fel ca orice om de pe strada.
Insa daca veti posta o fotografie cu mecanismul , sigur ne dam seama despre ce fel de ceas e vorba si putem raspunde solicitarilor dvs.
Stima .
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
DanCo

Mesaj de DanCo »

Multumesc de raspuns, am sa il duc la un ciasornicar si am sa fac o poze cu mecanismul.

Este un ceas de femei/barbati sau unisex? din ce am citit pana acum, a rezultat ca pe ceasuriile mai vechi s-au pus romburi si pentru modele pentru barbati (fiind o caracteristica mai degraba la cele pentru femei).
Alexvintage

Mesaj de Alexvintage »

Nu stiu la ce romburi va referiti. E un ceas barbatesc german din anii '50 cu aratatoarele desperecheate. Mai multe va putem spune doar dupa ce postati o poza detaliata a cadranului si a mecanismului.
Scrie răspuns