Colegii cu Orient Ray 2, am o nelamurire.

Ceasuri Japoneze - Japan Made
catalin.v

Re: Colegii cu Orient Ray 2, am o nelamurire.

Mesaj de catalin.v »

sharky34 scrie:ceasul invicta l am luat de nou....asta cu 10 sec m am grabit in primele 4 zile s a intamplat o data dar de atunci merge super....in 30 de zile a ramas secundele alea 10 atat....nu a mai luat o o sec inainte si merg zilnic cu masina
Daca automobilul ar circula cu viteza supersonica, atunci ceasul ar inainta infinit mai mult, pentru ca, nu-i asa... deplasarea d-stra ar afecta si deplasarea ceasului. De aia cand port Mako in special si automatice/mecanice in general uneori mai merg si cu caruta. Asta doar ca sa ii mai incetinesc avansul :lol: .
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
mihai.moldovan

Mesaj de mihai.moldovan »

Si-a cumparat cineva Mako III? O parere? Nu stiu daca albastru sau cel cu cadran visiniu. Pe japora preturile sunt ok la cele reduse, pe celelalte siteuri, delireaza.
I lost faith in humanity.
Clipper

Mesaj de Clipper »

Este un ceas cu pret de lista 460 dolari in US, deci nu mai poate fi considerat un ceas extrem de accesibil. Recent a fost la Orient US $280, pe massdrop $180 pe silicon, dar sunt cazuri mai rare.
Hidralazina

Mesaj de Hidralazina »

Din ce am inteles eu de pe internet (si recunosc ca nu sunt complet edificat) cel cu cadran visiniu/grena e Ray 3. Diferentele ar fi ca Mako 3 nu mai are luma pe bezel, nu mai are puncte pe bezel, bezelul e tip moneda, indexul orei 12 e format din 2 linii fata de triunghi la Ray 3, orarul are forma diferita.

RAY III
Imagine

MAKO III
Imagine
Ultima oară modificat 02 Apr 2019, 13:39 de către Hidralazina, modificat de 2 ori în total.
mihai.moldovan

Mesaj de mihai.moldovan »

Din ce zice baiatul asta pe youtube, cica ar fi cerut lamurire la Orient si a primit raspuns ca nu ar fi Mako sau Ray 3, ci doar alte modele noi. Eu nu stiu ce sa aleg intre cadranul visiniu si cel albastru. Nu le-am vazut in realitate, nu am nici mako/ray I, II, desi ma bate gandul si la un ray II si de aceea sunt in dubii. M-au imbolnavit colegii si cu Seiko sarb033.... :lol:
Watch "Orient Mako III Update : Not the Mako You're Looking For" on YouTube
https://youtu.be/rL7D7itwkRM
I lost faith in humanity.
Scrie răspuns