Colegii cu Orient Ray 2, am o nelamurire.
-
Florinel000
Colegii cu Orient Ray 2, am o nelamurire.
Va salut!
Recent am intrat in posesia unui Ray 2 de la Orient. In momentul in care schimb data, aratatorul care indica ora are un mic joc. Ca sa fiu mai explicit, se misca un pic in fata dupa inapoi.
Oare e normal acest lucru sau are ceva problema?
Recent am intrat in posesia unui Ray 2 de la Orient. In momentul in care schimb data, aratatorul care indica ora are un mic joc. Ca sa fiu mai explicit, se misca un pic in fata dupa inapoi.
Oare e normal acest lucru sau are ceva problema?
Re: Colegii cu Orient Ray 2, am o nelamurire.
Eu nu am sesizat nimic anormal ...
Poate ca perceptia fiecaruia variaza de la exemplar la alt exemplar de RAY2 .
Poate ca perceptia fiecaruia variaza de la exemplar la alt exemplar de RAY2 .
orientul ray2 al meu merge 12 sec/zi inainte......la voi ce acuratete are?...detinatorii de ray2
-
Hidralazina
Mako 2, + 11-12 sec/zi
nu inteleg cum e +12-11sec/zi....ori +12 ori -11 /zi ....al meu este _12/zi deci cu - niciodata...ma poate lamurii cineva?
Nu ai inteles bine, Hidralazina a zis ca expemplarul sau ia avans in jur de 11-12 secunde pe zii.
-
Hidralazina
Paradoxal, e cel mai constant mecanism automatic pe care il detin. Nu a luat niciodata mai putin de 11 sau mai mult de 13 secunde, cat timp a fost purtat regulat.
ok dar ptr un orient aveam alta asteptare ...fiindca mai am un invicta 89270b diver cu mecanism nh35 care intr o luna a ramas 15 sec .....deci eu zic ca ptr un automatic e ceva de vis.....totusi la pret orient de 3 ori mai scump
- calin gabi
Un reglaj si gata cu precizia, unele ies din fabrica mai bine reglate , e dupa noroc. Am un Citizen 8200 de zi cu zi nerevizuit de 5 ani, +50 sec. pe luna, e din anii 2000.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
-
Hidralazina
Ce asteptari aveai de la un ceas care costa 130 de dolari pe amazon? Nu te lua dupa preturile nesimtite de la noi, Ray II fiind "Rolexul saracului" e prin urmare foarte cautat. Dupa mine ciudatenia e la Invicta, Orientul e in limitele declarate de producator la 12 secunde/zi. Eu mi-as face probleme ca Invicta ia 10 secunde cand mergi cu masina si ca ramane in urma in rest. Presupun ca nu l-ai luat de nou si probabil a fost reglat pe undeva. Pe langa asta, sunt pline forumurile de afara de Seiko 5 cu mecanisme 7S26 care aparent au abateri de sub 1 secunda pe zi dar daca le urmaresti pe intervale de cateva ore ramai socat de cat de inconstante sunt.
ceasul invicta l am luat de nou....asta cu 10 sec m am grabit in primele 4 zile s a intamplat o data dar de atunci merge super....in 30 de zile a ramas secundele alea 10 atat....nu a mai luat o o sec inainte si merg zilnic cu masina
-
Hidralazina
Ok, atunci bucura-te de el ca ai nimerit unul bun. Iar Orientul, daca ia in fiecare zi 12 secunde, se poate regla usor la un ceasornicar.
am fost sa mi regleze acuratetea la orient dar nu au vrut si mi au zis sa merg la garantie cu el ca si orientul este nou adica are 6 luni cum sa merg la garantie daca este in limitele care scrie in carte....slabi ceasornicari am in oras chiar mi ar place sa l pot regla
-
mihai.moldovan
Trebuia sa le ziceti ca vreti sa schimbati bateria 
I lost faith in humanity.
haha tare gluma când apar automatice cu baterie te anunt sa vii sa o schimbi:)))