Asa cum spune si titlul subiectului sunt un Poljot 2628.H in stare estetica modesta si care sufar de o nealiniere a indicatorilor insa in rest perfect functional in toate celelalte privinte, avand toate componentele la locul lor si originale,
Imi caut un nou proprietar insa acesta trebuie sa ma placa si sa ma cunoasca.
In consecinta cel care ma vrea va trebui sa deschida un subiect intitulat "Poljot 26xx.H" in care sa vorbeasca despre mine si familia mea.
Daca sunt mai multi cei care ma doresc, ulteriorii participanti vor tebui sa completeze informatiile initial oferite cu altele cat mai interesante in cadrul aceluiasi subiect.
Dupa doua saptamani ma voi decide la cine ma duc fara vreun cost din partea acestuia.
Sper ca astfel sa imi gasesc prorietarul cel mai potrivit care sa ma utilizeze cat mai bine cu putinta.
Concurs: Poljot 2628.H caut pe cineva care sa ma placa
Re: Poljot 2628.H caut pe cineva care sa ma placa
Oarecum pe acelasi subiect, cam acum vreo luna am achizitionat din targ un Poljot din familia celui prezentat de tine, cred. Nu stiu daca e 26xx, nu ma pricep intr-atat de bine, insa imi seamana. Mi-am dorit un ceas rusesc cu data si asta mi-a parut simpatic. Functioneaza bine, insa, dintre toate fix data nu merge...

Este un 2614.2H din aceeasi familie dupa toate aparentele dar daca il doriti si pe 2628.H va rog deschideti un subiect nou cu tema "Poljot 26xx,H" unde sa faceti o scurta prezentare a acestei familii de mecanisme si a ceasurilor care va plac si sunt echipate cu aceste mecanisme.
Recunosc ca intentia e ca pe viitor sa deschidem cate un subiect pentru fiecare familie de mecanisme rusesti in care sa adunam date despre ele si cele mai reprezentative modele de ceasuri ale fiecarei familii de mecanisme dar si experientele noastre personale legate de acestea, de aceea am initiat aceasta mica provocare.
Recunosc ca intentia e ca pe viitor sa deschidem cate un subiect pentru fiecare familie de mecanisme rusesti in care sa adunam date despre ele si cele mai reprezentative modele de ceasuri ale fiecarei familii de mecanisme dar si experientele noastre personale legate de acestea, de aceea am initiat aceasta mica provocare.
Chiar nu ma doreste nimeni?
Cel care ma vrea il rog sa completeze subiectul Poljot 26xx.H cu noi informatii despre aceasta familie de mecanisme.
Cel care ma vrea il rog sa completeze subiectul Poljot 26xx.H cu noi informatii despre aceasta familie de mecanisme.
Daca tot suntem la capitolul mici concursuri reiau si eu aceasta provocare mai veche la care pana acum nu a raspuns nimeni,
Deci cine doreste ceasul este invitat sa adauge informatii in subiectul:
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 42&t=32719
Deci cine doreste ceasul este invitat sa adauge informatii in subiectul:
http://www.ceasornicar.ro/forum/viewtop ... 42&t=32719