Eu nu scriu sub alt nume decat zaytsuca sau xxxbanxxx aici pe forum, mutumesc celor care au raspuns acolo luandu-mi apararea si indemn pe cei care m-au jignit sa isi vada de curtea lor. Nu am furat de la nimeni, nu am inselat pe nimeni si nici nu am bagat strambe nimanui ca sa iau fata cuiva in achizitia unui ceas. De ce va intereseaza pe ce dau eu banii?
Se pare ca unii nu au viata in afara calculatorului si nu pot sa se desprinda de atmosfera de aici, daca suferiti de tulburarea obsesiv-compulsiva sa stiti ca sunt tratamente de specialitate.
Sa vorbim de ceas! Am avut bafta sa il vad dimineata cand ajuns la serviciu si mi-am adus aminte ca sunt destul de rare cronografele/ceas de buzunar rusesti, pe la inceputuri urmaream pe ebay sa cumpar unul, insa cautam varianta cu secundar pozitionat asimetric pe la ora 10 si cu un singur buton pentru crono si de atunci stiam ca sunt destul de greu de gasit.
Modelul prezentat se poate gasi in 3 variante de cadran, toate facute la 1st Moscow Watch Factory cu carcasa facuta la Tscheljabinsky Watch Factory. Anul de productie aproximatix este 1964 conform unor tabele gasite pe net.
Multa lume cred ca uitat de acest site extraordinar, e o sursa extraordinara pentru identificari ceasuri rusesti.
http://www.ussrtime.com/