Ceas Vostok 17 rubine
- iancustefan28
Ceas Vostok 17 rubine
Salut tuturor. Am o nelamurire. Mi-am luat un ceas Vostok si as vrea sa imi fac o idee de anul in care a fost fabricat, ori perioada, ori vreun reper temporal. Nu am cu ce sa ii fac poza, asadar incerc sa va spun tot ce pot despre el. E mecanic, arata si data. Numele firmei e scris "Boctok", mai jos scrie 17 rubine in ruseste, iar sub cifra 6 scrie tot in ruseste "fabricat in urss". Codul de pe spate este 213878 si cautand pe net am inteles ca trebuie cumva descifrat, numai ca nu am reusit. Vreun posesor de un ceas asemanator? Multumesc tuturor si o seara frumoasa.
Re: Ceas Vostok 17 rubine
In primul rand bine ati venit pe subforumul dedicat ceasurilor rusesti.
Din pacate descrierea dumneavoastra nu poate ajuta la identificarea ceasului.
Din ce ati scris rezulta ca aveti un ceas Vostok cu mecanism 2414 sau 2414.A produs de Fabrica de Ceasuri din Cistopol oricand in perioada 1970 - 1991.
La ceasurile rusesti vechimea nu se poate stabili dupa coduri decat in cazuri exceptionale si nu este situatia aici.
Au fost milioane de ceasuri produse in perioada mai sus precizata de Fabrica de Ceasuri din Cistopol cunoscuta sub numele Vostok. fara poze ale ceasului nu va putem ajuta mai mult.
Din pacate descrierea dumneavoastra nu poate ajuta la identificarea ceasului.
Din ce ati scris rezulta ca aveti un ceas Vostok cu mecanism 2414 sau 2414.A produs de Fabrica de Ceasuri din Cistopol oricand in perioada 1970 - 1991.
La ceasurile rusesti vechimea nu se poate stabili dupa coduri decat in cazuri exceptionale si nu este situatia aici.
Au fost milioane de ceasuri produse in perioada mai sus precizata de Fabrica de Ceasuri din Cistopol cunoscuta sub numele Vostok. fara poze ale ceasului nu va putem ajuta mai mult.
- iancustefan28
As putea sa va atasez o poza pe e-mail. Aici mi-am prins urechile in operatiune... Nu prea ma impac cu tehnologia. 
Email-ul meu din pacate nu este pentru activitatea pe forum.
Incercati astfel.
http://ceasornicar.ro/forum/viewtopic.p ... 864#p44864
Daca nu reusiti imi pare rau dar nu va pot ajuta mai mult.
Si sunt convis ca nimeni nu va putea fara sa vada ceasul sau ceva poze ale lui.
Incercati astfel.
http://ceasornicar.ro/forum/viewtopic.p ... 864#p44864
Daca nu reusiti imi pare rau dar nu va pot ajuta mai mult.
Si sunt convis ca nimeni nu va putea fara sa vada ceasul sau ceva poze ale lui.
- iancustefan28
Vostok, mecanism 2414.A.
Specific anilor '80.
Specific anilor '80.
- iancustefan28
Multumesc. Stima si sanatate!