Armata mea sovietica

Ceasuri Rusesti - Russian Made
Scrie răspuns
Mihai P.

Armata mea sovietica

Mesaj de Mihai P. »

Am stat mult pe ganduri daca sa postez armata mea sovietica de care sunt foarte mandru,chiar daca toata la un loc nu valoreaza cat un ceas mediu elvetian,dar eu am investit in ea mult sentimental de-a lungul anilor.Prezint aici de la primul meu ceas,primit cadou de la tatal meu,unul din Vostok-uri,primul ceas cumparat din banii mei,Poljot-ul cu alarma,restul le-am achizitionat de-a lungul timpului ori de cate ori am avut ocazia.Mentionez ca armata asta are si o bucatareasa,Slava dama si felcerita,Luch dama.Ceasurile sunt toate in stare de functionare,iar starea fizica difera de la unul la altul,in functie de ce amarat de soldat-muncitor le-a avut in grija sa sau in neglijenta sa fiecare.Vizionare placuta si va rog sa scuzati pozele,daca aveam o scula de mare valoare probabil nu aveam atatea ceasuri,nu?
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Asta o fost tot,doar pana acum,unele vor mai pleca,altele vor mai veni,cine stie? :wink:
Mihai P.
zaytsuca

Mesaj de zaytsuca »

poljot cronograf este editia limitata apollo? pe marginea carcasei scrie sua ussr 1991?
Am avut si eu unu la fel, foarte multumit am fost de el.
La fel am avut si poljot cu alarma, exact ca al dvs.
Foarte frumoasa colectie!
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu
Imagine
Mihai P.

Armata mea sovietica

Mesaj de Mihai P. »

Poljot-ul cronograf este exact de la tine,iti multumesc si aici ptr.el.
Mihai P.
User
Membru Special

Mesaj de User »

ceasul komandirskie e fake/copie/replica chinezeasca.
imi place Pobeda cu puncte rosii, sunt rubine sau doar puncte?
Imagine
Mihai P.

Armata mea sovietica

Mesaj de Mihai P. »

Poate sa fie fake,nu te contrazic,dar mie imi place,nici macar nu l-am desfacut.Am un frate mai mare,pe mine ma programasera fata ai mei,crezi oare ca atunci cand au vazut ce sunt nu m-au mai iubit?
Mihai P.
Mihai P.

Armata mea sovietica

Mesaj de Mihai P. »

Scuze user,punctele de la Pobeda nu sunt rubine,este o puternica vopsea,dar nu cred ca sovietica.
Mihai P.
mnm

Mesaj de mnm »

Felicitari D-nul. Mihai P.....
La mai mare !......sau mai multe!...???
Homo suus fortuna faber est.
Mihai P.

Armata mea sovietica

Mesaj de Mihai P. »

Multumesc.Vom vedea ce va mai fi,oricum rotatii de piese vor fi tot timpul,dar e adevarat ca unele nu vor pleca niciodata de la mine.
Mihai P.
galaxy
Moderator

Mesaj de galaxy »

FELICITARI! Din tot sufletul! Aveti o colectie excelenta pe tema aceasta, mie imi place tare mult. Cand am inceput sa derulez pozele, dupa primele 3 am crezut ca toate vor fi cu cadrane in limba rusa. Eu nu am intalnit niciodata modelul de Wostok cu secundar la 9 si remontoir la 2. Nici nu stiam de existenta lui. Mi se pare foarte rar.
Stiu ce inseamna sa investesti sentimente in ceasuri. Si sa nu fii apreciat de foarte multi. Aici e o cumunitate care ii apreciaza pe pasionati si cu cat impartasim mai mult, cu atat vom primi mai mult. Felicitari! :D
Dus cu CEASUL!
Mihai P.

Armata mea sovietica

Mesaj de Mihai P. »

Multumesc.Va multumesc ptr.cuvintele frumoase. Le apreciez foarte mult fiind venite de la dvs.Numai bine va doresc!!!
Mihai P.
Mihai P.

Re: Armata mea sovietica

Mesaj de Mihai P. »

Adaug inca trei frumoase piese la colectia mea,sunt proaspete si ma grabesc sa le impartasesc si celorlalti colegi de forum,ceasul cu 50 de ani de la victoria in 2ww pare ca se repeta,dar el este nr.179,primul fiind nr.181 dintr-o serie limitata de 268 de buc.,iar Luch-ul extraplat cu 23 de rubine este o bijuterie atat estetic cat si functional.Salutari maxime!!!
Imagine
Imagine
Imagine
:D :D :D
Mihai P.
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Nu am reusit sa ma abtin si am comis-o iarasi cu inca 3 piese,dar de data aceasta toate sunt noi si zic eu estetic destul de bine realizate,cu un plus pentru Slava automatic care nu am reusit sa-l pozez foarte bine deoarece are un cadran care in functie de cum pica lumina este ori albastru ori verde.
Imagine
Imagine
Imagine
:wink:
Mihai P.
Nicu

Mesaj de Nicu »

Excelent ! :shock:
La mai multe !

Fotografii cu mecanismele :wink: ... e posibil ?

Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Este posibil,dar cu care dintre ele?
Mihai P.
Nicu

Mesaj de Nicu »

Daca se poate , si cind aveti timp , incepeti cu primul ....
Multumim !
Toate cele bune
Nicu
[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
Scrie răspuns