Revnind ... Nici unul dintre domniile voastre nu a exprimat un pret pentru cutia mea ... Eu asta incercam sa descopar ... Nu am crzut si nu voi crede o secunda ca cutiile prezentate in acest topic sunt fake`uri ...

Iti face cu ochiul si aceasta cutie, numai ca astepti o evaluare putin sub 299...flexibil29 scrie:Eu zic sa ii facem in ciuda aluia cu cutia lui de 499 si sa o listati pe a dvs . cu 399 si pana de Craciun sa contorizam ofertele![]()
Nuuu.........nici pe departebogdan1 scrie:Iti face cu ochiul si aceasta cutie, numai ca astepti o evaluare putin sub 299...flexibil29 scrie:Eu zic sa ii facem in ciuda aluia cu cutia lui de 499 si sa o listati pe a dvs . cu 399 si pana de Craciun sa contorizam ofertele![]()
![]()
Normal ca e la plesneala ..........., cati dintre ofertanti erau atat de "bolovani" incat sa-i ofere aluia sa zicem 400 atat timp cat v-am aratat concret o cutie identica la 299 si atentie ......la " Buy it now " . Dupa cum se discuta mai inainte pretul se merita daca era personalizata cu semnatura unei celebritati in cazul in care apartinuse cuiva , etc , dar acest lucru era cu siguranta mentionat. Cat despre oferte........, daca vreti............ pot sa-i fac si eu una , asta asa..........pentru satisfactia spaniolului sa se mandreasca cu cat mai multe ofertemarian_sro scrie:Deci pana la urma e la pescuit spaniolul sau nu? Eu am spus ca da dovada ca nici macar nu m-am obosit sa caut cate oferte asemanatoare mai exista.bine nici nu am vreun interes pt vreo cutie de omega.
Si totusi ......acelasi vanzator , acelasi ceas .......... http://www.ebay.co.uk/itm/Platinum-Pate ... 4d184961f2 dar cu 108 ofertegherghin nicolae scrie:Pentru ca pret