de unde pot sa cumpar curele Hirsc? I-au codul de referinta de la modelul care imi place la B B Collection si cum fac sa comand? Si inca ceva dimensiunea curelei e lungimea in mm a telescopului curelei?
multumesc.
curele Hirsch
Re: curele Hirsch
Eu le cumpar de aici http://www.watch-band-center.com/watchs ... irsch.html
Marimea e data de lungimea dintre anse, adica lungimea in mm a telescopului cum zici tu (sa zicem, e aproximativ).
La vanzatorii care se respecta vei gasi mentionata si latimea la catarama, in ideea ca vrei sa folosesti alta catarama sau deployant.
Marimea e data de lungimea dintre anse, adica lungimea in mm a telescopului cum zici tu (sa zicem, e aproximativ).
La vanzatorii care se respecta vei gasi mentionata si latimea la catarama, in ideea ca vrei sa folosesti alta catarama sau deployant.
Te intereseaza distanta intre anse, care este egala cu lungimea partii "pasive" a telescopului (cilindrul).
Partile telescopice (mobile) trebuie sa depaseasca latimea curelei pentru a se fixa in gaurile prevazute in acest scop in anse.
Partile telescopice (mobile) trebuie sa depaseasca latimea curelei pentru a se fixa in gaurile prevazute in acest scop in anse.
Gata e clar.Multumesc.Acum mai imi trebuie doar cureaua.Originala vad ca nu o are nimeni.
Pai daca ai pune o poza cu ceea ce doresti poate cineva te-ar putea ajuta... nu neaparat cu "originala" dar cu ceva (aproape) identicsorinel scrie:Acum mai imi trebuie doar cureaua.Originala vad ca nu o are nimeni.