PS N-am postat la vanzari deoarece nu am nimic in stoc momentan, doar idei
PPS Daca anuntul contravine cu regulile forumului, rog administratorul sa-l stearga.
Multumesc si sper sa revin cu poze din timpul procesului de fabricare cat mai repede.
Salut si multumesc de reply Gabi.Gabi1 scrie:Pana la detalii legate de modele si materiale, studiaza piata curelelor, raportul cerere/ oferta, calitate/pret si cu ce poti tu deveni mai competitiv pe acest segment pentru a reusi, altfel te vei duce la vale facand investitii in profituri probabile.
Felicitari pentru idee si mult succes!Pentru inceput o sa lucram cu precomanda si tintim nisa curelelor din piele premium - rechin, soparla, pisica de mare, strut - si pe cea a prinderilor speciale la anse, unde nu poti decat dupa specificatiile producatorului sau deloc.
valentin1234 scrie: Felicitari pentru idee si mult succes!
Cred ca orice initiativa romaneasca in domeniu ar trebui sa ne bucure si mai cred
si ca ar trebui sprijinita, ceea ce cu siguranta vor face membrii ceasornicar.ro
Catalin.V - Cum ar putea sa sprijine membrii forumului aceasta initiativa? - probabil cumparand curele; dar asta inseamna:
Ca sugestie, as analiza cu atentie si piata curelelor after-market obisnuite/comune,
stiut fiind ca o banala curea de calitate la un pret decent e relativ greu de gasit.
Catalin.V - Exact asta inseamna: " ...o banala curea de calitate la un pret decent e relativ greu de gasit."
Daca se doreste fabricarea unor curele exclusiviste, ma gandesc daca ati luat in calcul faptul ca suntem in plina criza. Personal nici macar 50 lei nu-mi vine sa dau pe o curea, doar daca mi-as face o anestezie la buzunar sa nu simta cand bag mana...pentru cel ce isi cumpara un Seiko 5, care groso-modo costa 450 lei, 50 lei inseamna 10% sa zicem, adica mult. Mai este pe forum un producator care vinde cu 100 lei, adica pentru un ceas de 1700 lei trece de 5 %. Suma de 100 lei este mica pentru starea financiara a romanilor? Hmmm... Segmentul premium de curele ar prinde intr-o tara unde lumea "misca" bani, aici ma indoiesc sa fie o cerere substantiala. Mai bine-venita ar fi sugestia colegului Valentin citata de mine cu rosu.
Succes!
Catalin.V - Succes si din partea mea!
Hai sa vedem cum ne iese "prototipul" mai intaicatalin.v scrie:valentin1234 scrie: Felicitari pentru idee si mult succes!
Cred ca orice initiativa romaneasca in domeniu ar trebui sa ne bucure si mai cred
si ca ar trebui sprijinita, ceea ce cu siguranta vor face membrii ceasornicar.ro
Catalin.V - Cum ar putea sa sprijine membrii forumului aceasta initiativa? - probabil cumparand curele; dar asta inseamna:
Ca sugestie, as analiza cu atentie si piata curelelor after-market obisnuite/comune,
stiut fiind ca o banala curea de calitate la un pret decent e relativ greu de gasit.
Catalin.V - Exact asta inseamna: " ...o banala curea de calitate la un pret decent e relativ greu de gasit."
Daca se doreste fabricarea unor curele exclusiviste, ma gandesc daca ati luat in calcul faptul ca suntem in plina criza. Personal nici macar 50 lei nu-mi vine sa dau pe o curea, doar daca mi-as face o anestezie la buzunar sa nu simta cand bag mana...pentru cel ce isi cumpara un Seiko 5, care groso-modo costa 450 lei, 50 lei inseamna 10% sa zicem, adica mult. Mai este pe forum un producator care vinde cu 100 lei, adica pentru un ceas de 1700 lei trece de 5 %. Suma de 100 lei este mica pentru starea financiara a romanilor? Hmmm... Segmentul premium de curele ar prinde intr-o tara unde lumea "misca" bani, aici ma indoiesc sa fie o cerere substantiala. Mai bine-venita ar fi sugestia colegului Valentin citata de mine cu rosu.
Succes!
Catalin.V - Succes si din partea mea!
Astept un nou ceas si incercam si cu crocodil. Marti sau miercuri, in functie de cum ne sincronizam, facem un mic get together, cu mostrele de piele. Revin cu poze.valentin1234 scrie:Si mie-mi place. Astept cu interes urmarea!
Si da, membrii ceasornicar.ro pot ajuta atat la promovarea ideii
cat si cumparand curele, daca acestea intrunesc cerintele lor de
calitate si pret, desigur.
Si da, poate mai important decat orice este feedback-ul onest care
poate fi primit pe forum si care poate duce la produse cat mai apropiate
de cerintele pietii![]()
Succes!