Noutati 2012

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
Zar

Re: Noutati 2012

Mesaj de Zar »

E clar ca nu oricine. Majoritatea opteaza in acesti bani pt. ceva elvetian sau german.
GS este pt. cunoscatori - pasionati/colectionari de japoneze de varf. :wink:
AR1070-56E
Clipper

Mesaj de Clipper »

Cei care opteaza pentru Seiko sunt "mai cunoscatori" fata de cei care aleg un Lange 1 cu fazele lunii?
Gabi1

Mesaj de Gabi1 »

[b]zveros scrie:Vreau sa-l vad si eu pe cel care da 24.000 euro pe un Seiko [/b]:P
Toti japonezii care doresc consolidarea PIB-uiui Japoniei ! :wink:
Caracterul fara inteligenta poate multe , insa inteligenta fara caracter nu valoreaza nimic.
Poseidon
Membru Special

Mesaj de Poseidon »

Pentru cei care iau in deradere Seiko ar trebui sa stie ca Grand Seiko nu este Seiko, tot asa cum Skoda nu este Audi. Si pentru cei care din ignoranta iau in zeflemea Grand Seiko ar trebui sa stie ca unde se termina Grand Seiko incepe Credor, iar diferenta dintre ele este asa cum este diferenta intre Audi si Bugatti. Toate apartin aceleiasi firme-mama, dar Credor face ceasuri de 400 000 dolari pe care le si vinde. Va doresc sa ajungeti sa aveti Grand Seiko. Si de ce nu, si A Lange.
SATELLITE WAVE
Zar

Mesaj de Zar »

Eu - in general - nu raspund la provocari ...
Foarte bine punctat de Poseidon. :wink:
AR1070-56E
wisepiggy

Mesaj de wisepiggy »

Zar scrie:Grand Seiko HB36 - Gold : http://www.seikowatches.com/press/2012/ ... 03-01.html :arrow:
Problema ceasurilor astea e ca scrie SEIKO pe ele :)

Nu inteleg de ce nu renunta la SEIKO si muta GS grand seiko sus. Ceasul ar arata mult mai curat si mai frumos.
mihai_m

Mesaj de mihai_m »

Ce remarca aiurea, chiar snoaba, arata echilibrat cadranul asa cum e. Iar faptul ca seiko e capabil sa produca si ceasuri de 100 si un pic de dolari, care sa fie purtate cu placere de oricine, si ceasuri de zeci de mii de dolari, e motivul pentru care seiko e numele de pe ecran.
Pana la urma e un blazon, nu o rusine. Dar nu degeaba cuvantul "romanism" are sens peiorativ...
O zi buna!
Mihai
wisepiggy

Mesaj de wisepiggy »

Eu nu am vazut cadran de genul: SEIKO si apoi mai jos Credor

Uite cum ar trebui sa arate: Imagine

Si nici masina: Skoda Volkswagen Audi A4 (Ca tot zicea Poseidon) Si exemple pot sa-ti mai dau cu zecile ;)

Nu arata deloc bine cadranul asa. Ceasul ala nu e diver sa arate bine cu 10 randuri de scris.
mihai_m

Mesaj de mihai_m »

Nici mie nu imi plac cadranele incarcate, chiar din contra, dar cred ca seiko are toate motivele sa isi faca putina reclama. In post scriam de ceasurile de zeci de mii, nu sute, credor e un pic diferit si se adreseaza altor cumparatori. In schimb cei care isi cumpara un gs nu cred ca s-ar "jena" sa poarte si un monstru sau un Samurai.
Gata, am incheiat cu off-topicul :)
O zi buna!
Mihai
vasi.utziu

Mesaj de vasi.utziu »

Cred ca inscriptia "Seiko" e ultima problema pt cei care isi cumpara asa ceva-GS ori Credor :lol: ...oricum sant destule modele Credor ce au inscriptionat "Seiko" pe cadran...
Nicu

Oooops !

Mesaj de Nicu »

[b]"Never argue with stupid people, they will drag you down to their level and beat you with experience"- Mark Twain[/b]
We all are born ignorant, but one has to work hard to remain stupid. Benjamin Franklin
Scoupi

Mesaj de Scoupi »

wisepiggy scrie:Eu nu am vazut cadran de genul: SEIKO si apoi mai jos Credor
Dar invers? Adica Credor si mai jos Seiko?

Imagine
Imagine

In prezent nu veti vedea ceasuri Credor marcate Seiko pentru ca sunt 2 firme diferite. Credor a evoluat de la o linie de high-end quart a Seiko la o firma de sine statatoare. Firma Seiko este o subsidiara a Seiko Instrument Inc. Credor este o subsidiara a Seiko Time Corp. Seiko Time produce mecanismele spring drive folosite de Seiko Instrument si produce ceasuri sub marca inregistrata Credor. Marca Credor folosea mecanismele mecanice de la Seiko Instruments.

Seiko Instruments si Seiko Time corp. fac parte din acelasi holding dar sunt entitati diferite. Deci desi marca Credor face parte din Seiko ea nu este Seiko si nu are de ce sa faca marketing ca atare. Grand Seiko este doar linia de varf a marci Seiko.

Scuze de off-topic.
otvos-bruno

Mesaj de otvos-bruno »

http://www.jaeger-lecoultre.com/CH/en/n ... ution=1024
"Limited production of 3 pieces, UK exclusive. "
https://www.facebook.com/otvos.bruno.photography/

"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
Zar

Mesaj de Zar »

Breitling - http://www.breitling.com/en/new-launches-2012/index.php :arrow:

Singurul care imi place dintre noutati este Blackbird - http://www.breitling.com/en/models/chro ... /index.php :arrow:

Ma atrage foarte mult conceptul ''big-date'' la ora 12 (sau 6).

Si evident raman fidel modelului Emergency - mai vechi.
AR1070-56E
otvos-bruno

Mesaj de otvos-bruno »

https://www.facebook.com/otvos.bruno.photography/

"Simplitatea este sofisticarea extremă."
Leonardo da Vinci
Scrie răspuns