Multumesc si felicitari pentru ceas.
Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Foarte frumos SARB ul. Daca nu e un secret poate me spuneti de unde l-ati achizitionat. Si mai doresc sa stiu si ce circumferinta maxima a bratului cuprinde bratara. Din cate am citit ar fi maxim 18 cm, ceea ce pentru mine e cam stramt
Felicitari D-le Dorin ! Sa-l purtati sanatos!
Si eu am pe lista de achizitii un SARB065...doar ca pe curea de piele.
Sa ne spuneti va rog cateva impresii mai incolo
Si eu am pe lista de achizitii un SARB065...doar ca pe curea de piele.
Sa ne spuneti va rog cateva impresii mai incolo
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- Ca sa fie intr-un ceas bun.
- De ce ai facut asta?
Multumesc Bogdan
Ceasul a venit cu cureaua lui de piele originala.Dar incerc sa o tin nefolosita.
Asa ca i_am pus o bratara de la un alt Seiko,care i se potriveste foarte bine,zic eu.
Momentan e in teste
pe urma o sa incerc un mic review.
Ceasul a venit cu cureaua lui de piele originala.Dar incerc sa o tin nefolosita.
Asa ca i_am pus o bratara de la un alt Seiko,care i se potriveste foarte bine,zic eu.
Momentan e in teste
Buna.Cum adica "Multicalendar"?Nu cumva multiyearcalendar?Si pana la urma aceasta poza ce demonstreaza?Cine a copiat pe cine?gherghin nicolae scrie:Multicalendar au existat ceasuri inainte sa le produca Orient...
Asa ca pot spune ca Orient a copiat sau s-a inspirat de la altii. Implicit si rusii, care evident au copiat si ei la greu.
Ceasul nu-i al meu, poza e preluata de pe net.
Lume multa...oameni putini.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
"Multicalendar" - înseamnă că e capabil să afișeze corect, simultan, datele calendaristice aferente mai multor universuri paralele și respectiv civilizații.
Din ce stiu eu, acest layout al cadranului a fost facut prima data de Wittnauer, ceasul se chema "Wittnauer 2000", iar Orient a fabricat al lor "Multiyear" sub licenta wittnauer...asa stiu eu, poate gresesc...
Ce-i cu gunoiul asta aici? Nu vezi ca esti ignorat? Pai asta-i ceas?! Nici data n-are, pai altele au calendar nene!
Mie-mi place, nu stiu de ce...o fi carcasa, poate mecanismul asa urat lucrat, sau poate ca vedem prea rar din astea...
Hai spune ceva de el, totusi!
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
- gherghin nicolae
- Moderator
Asa este.danny scrie:Din ce stiu eu, acest layout al cadranului a fost facut prima data de Wittnauer, ceasul se chema "Wittnauer 2000", iar Orient a fabricat al lor "Multiyear" sub licenta wittnauer...asa stiu eu, poate gresesc...
Wittnauer a fost primul, apoi copiat de Orient. Cit despre rusi...fie de la Orient fie de la Witnauer, oricum ale lor sint mai noi .

Frumos ceas are Tavi, am remarcat dar discutam despre multicalendar...si nu, nu a trecut neobservat .
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
Foarte frumos Raketa. E al Dvs.?gherghin nicolae scrie:
![]()
- Mi-am bagat toti banii intr-un Rolex.
- De ce ai facut asta?
- De ce ai facut asta?
- gherghin nicolae
- Moderator
Nu,niciunul dintre ceasurile de mai sus nu-s ale mele, pozele sint de pe net.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
Am si eu un Orient din asta prin colectie de vreo 15 ani...calendarul expira in 2032...mai e pana atunci 
[quote="dorin 69"]Ne-au cucerit japonezii si pe noi.

Dorin,felicitari pentru Seiko!Acest ceas poate fi descris in multe feluri....dar in niciun caz nu poate fi numit banal.
Acum,intrebarile: secundarul este albastrit termic sau chimic? si cadranul cum este finisat?

Dorin,felicitari pentru Seiko!Acest ceas poate fi descris in multe feluri....dar in niciun caz nu poate fi numit banal.
Acum,intrebarile: secundarul este albastrit termic sau chimic? si cadranul cum este finisat?
- andreycatalin