Ce purtati astazi ?
- flexibil29
Re: Ce purtati astazi ?
Felicitari si tie Clipper , frumos Seiko
Multumesc la fel. Deloc modest Omega-ul tau.flexibil29 scrie:Felicitari Mircea , fantastic ceas
Eu ceva modest ,
- gherghin nicolae
- Moderator
Ce mecanism are ?flexibil29 scrie:Felicitari Mircea , fantastic ceas
Eu ceva modest ,
625 cumva ?
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-
Marian Vintage

Azi,amândouă...
E posibil ca ceasornicarul la care a fost servisat sa nu fi observat pozitia ciudata a discului de data?
Dupa lumina din camera cred ca nu era noapte astfel incat sa fi inceput schimbarea datei.
Dupa lumina din camera cred ca nu era noapte astfel incat sa fi inceput schimbarea datei.
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Neah. Il frecasem eu. Are un sistem aparte de schimbat data. Coronita se scoate si se apasa la loc. Nu apasasem pana la capat.revival scrie:E posibil ca ceasornicarul la care a fost servisat sa nu fi observat pozitia ciudata a discului de data?
Merge perfect.

E bine atunci.
Frumos ceas.
Sa il purtati cu placere
Frumos ceas.
Sa il purtati cu placere
Multumesc.revival scrie:E bine atunci.
Frumos ceas.
Sa il purtati cu placere
Da, e un ceas superb. Cadranul cupola (bombat) is to die for, vorba lu' strabunicu' meu.

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)