luate astazi din `oser` Cluj

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
andrei1986

luate astazi din `oser` Cluj

Mesaj de andrei1986 »

Buna ziua. fiind un obisnuit al oserului de vechituri, am dat peste aceste ceasuri foarte interesante, impulsiv fiind le-am achizitionat la pretul de 280ron. nefiind un cunoscator al ceasurilor vintage orice parere/informatie e bine venita. negative sau pozitive. multumesc si o zi buna sa aveti.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine
AndreiH

Re: luate astazi din `oser` Cluj

Mesaj de AndreiH »

Servus

Nici eu nu sunt un foarte bun cunoscator, dar ca impatimit de Atlantic nu am putut sa nu-l remarc.
Si Poljotul acela fara data imi place cum arata.
Totusi presupun ca va trebui sa mai investiti in ele daca doriti sa aveti niste ceasuri care sa functioneze cat de cat bine (curatat, reglat si poate la unele schimbat cadranul si/sau sticla noua).
Depinde ce va doriti.
Adrian73

Mesaj de Adrian73 »

280 lei este intradevar pretul lor de bazar
daca vreti sa le faceti functionale si sa le purtati mai investiti cel putin 280 lei
daca va ganditi sa le vindeti pe profit va trebuie ceva abilitati de comerciant si bafta
andrei1986

Mesaj de andrei1986 »

AndreiH scrie:Servus

Nici eu nu sunt un foarte bun cunoscator, dar ca impatimit de Atlantic nu am putut sa nu-l remarc.
Si Poljotul acela fara data imi place cum arata.
Totusi presupun ca va trebui sa mai investiti in ele daca doriti sa aveti niste ceasuri care sa functioneze cat de cat bine (curatat, reglat si poate la unele schimbat cadranul si/sau sticla noua).
Depinde ce va doriti.

de functionat functioneaza toate :D
andrei1986

Mesaj de andrei1986 »

Adrian73 scrie:280 lei este intradevar pretul lor de bazar
daca vreti sa le faceti functionale si sa le purtati mai investiti cel putin 280 lei
daca va ganditi sa le vindeti pe profit va trebuie ceva abilitati de comerciant si bafta
impulsiv fiind cumpar cam tot ce imi sare in ochi. le pastrez o vreme dupa care le vand. si tot asa :lol:
Scrie răspuns