Ce purtati astazi ?
-
dbonddental
Re: Ce purtati astazi ?
Asta a lu` PADI imi place...ca i PADI
Desi eu mi s cam NAUI
Desi eu mi s cam NAUI
Clipper, erai cam anti Turtle, cum te impaci cu el?
Mie imi place, sa il porti cu placere!
Si la subiect:

Mie imi place, sa il porti cu placere!
Si la subiect:

Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Este desigur o situatie de genul sa faci ce zice popa, nu ce face popaate14 scrie:Clipper, erai cam anti Turtle, cum te impaci cu el?
Inca sunt de parere ca puteau sa puna un mecanism mai bun in el, adica un 6R, poate si safir, daca nu la aceiasi bani, la o idee mai mult, fara sa afecteze gamele superioare.
In viata de zi cu zi ma impac bine cu el, desi uneori imi doresc sa fi avut deployant clasp mai ingust, insa fiind un ceas utilitar, sa zicem ca pe undeva e de inteles aceasta miscare si fiind un diver. Am comandat pentru el cat si pentru alte ceasuri niste curele stil isofrane din cauciuc natural, sper sa treaca mai repede prin vama ca sa pot sa le montez.

Cred ca Turtle, in general, arata mai bine pe curea. Am si eu una gen Iso de la Borealis, calitatea e excelenta si pretul foarte bun.
Azi, de dragul diversitatii, Prometheus Piranha pe Hirsch.

Azi, de dragul diversitatii, Prometheus Piranha pe Hirsch.

Time is on my side!

azi un ceas din anii 1930

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)