Ultima achizitie
-
impala2328
Re: Ultima achizitie
V-am inteles acum , domnule Emil , oameni buni si rai sunt peste tot , va salut din Craiova !Emil68 scrie:Domnule dino-z, afirmatia mea este facuta in sensul aprecierii spiritului recunoscut de comerciant bun al oltenilor si a capacitatii lor de a face bani si din “piatra seaca”, nicidecum in sensul spus de dv... eu imi cer scuze daca s-a inteles gresit, am copilarit in zona si am rude inca pe acolo, in nici un caz nu as jigni pe cineva pt ca m-as jigni pe mine insumi in primul rand! Iar daca ati citit tot, in final am spus chiar ca avem ce invata de la d-l Nicola...
Superb Leroy!
Ce ne mai excita aurul! Bine ca e galben si suntem invatati de mici sa il recunoastem! Mai greu de apreciat si recunoscut mecanismele ...
Si Sparviero are o istorie frumoasa in spate, dar ceasul nu sfinteste si omul neaparat! Ba omu' poate spurca ceasul!
Ultima achizitie la mine este un Ebel 1911 Automatic, cu un mecanism de exceptie [nu va spui ce fel de ...]

Ce ne mai excita aurul! Bine ca e galben si suntem invatati de mici sa il recunoastem! Mai greu de apreciat si recunoscut mecanismele ...
Si Sparviero are o istorie frumoasa in spate, dar ceasul nu sfinteste si omul neaparat! Ba omu' poate spurca ceasul!
Ultima achizitie la mine este un Ebel 1911 Automatic, cu un mecanism de exceptie [nu va spui ce fel de ...]

Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Dar ce? Noi nu știm? Este un Girard Perregaux 3300 sau ceva derivat 
PS: acum am văzut, scrie când dai click pe poza.
cataradoi scrie:Dar ce? Noi nu știm? Este un Girard Perregaux 3300 sau ceva derivat
Azi fu o zi norocoasa in targ...si multe alte surprize,
imi fac timp si vi le arat asta seara.

Pai ce faci nea Nicola? Le cumperi la kilogram mai nou?nicola56 scrie:Azi fu o zi norocoasa in targ...si multe alte surprize,
Tot de la Facai? Parca la Facai e targ Lunea...
Mai arata-ne daca ai mai multe
Ceasoholic
-
Alexvintage
Dimpotriva. E vorba de un forum de pasionati de ceasuri nu de samsari. Cred ca ne apropiem de sfarsitul mitului Facai.mihaieros scrie:...Mai arata-ne daca ai mai multe
Prea mulți limbăi pe aici (3-4), prea multi samsari (unu')!Alexvintage scrie:Dimpotriva. E vorba de un forum de pasionati de ceasuri nu de samsari. Cred ca ne apropiem de sfarsitul mitului Facai.mihaieros scrie:...Mai arata-ne daca ai mai multe
Hasta la victoria siempre !
Despre ce limbăi este vorba? Si ce inseamna "limbăi"? Hai ca m-am prins cine e samsarul... dar a incalcat oare regulamentul forumului?Achraf scrie:Prea mulți limbăi pe aici (3-4), prea multi samsari (unu')!Alexvintage scrie:Dimpotriva. E vorba de un forum de pasionati de ceasuri nu de samsari. Cred ca ne apropiem de sfarsitul mitului Facai.mihaieros scrie:...Mai arata-ne daca ai mai multe
Hasta la victoria siempre !
De acord cu Claudiu: poate ca abuzeaza un pic de forum. Dar stim clar ca omu' cumpara si vinde ceasuri. Si ce sa vezi chiar si "marii colectionari" de pe forum mai au nevoie de el... in sensul ca mai cumpara de la el. In cazul asta, oare nu e un pic de ipocrizie?
Nu va place de nea Nicola, foarte bine - inchideti-i contul si gata. Vreti sa modificati regulamentul? Modificati-l...
Dar hai sa terminam cu chestiile astea si sa vorbim despre ceasuri... pana la urma despre ceasuri e vorba in acest forum si nu despre deontologii, gramatica si alte chestii...
Ceasoholic
nea Nicola este un personaj pitoresc si amuzant care aduce un pic de culoare site lui
faptul ca de mult timp nu am vazut un material interesant legat de ceasuri care sa fie postat aici lucrul acesta este adevarat
faptul ca de mult timp nu am vazut un material interesant legat de ceasuri care sa fie postat aici lucrul acesta este adevarat
-
impala2328