Ultima achizitie

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
Emil68

Re: Ultima achizitie

Mesaj de Emil68 »

Cu placere, Achraf. Ati ales foarte bine cureaua, scoate in evidenta cele 40 de galaxii ale Andromedei si cadranul tip “Mother Of Pearl”, material care reduce stresul. Sa-l poarte cu placere!
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Emil68 scrie:Cu placere, Achraf. Ati ales foarte bine cureaua, scoate in evidenta cele 40 de galaxii ale Andromedei si cadranul tip “Mother Of Pearl”, material care reduce stresul. Sa-l poarte cu placere!
Merci mult, Emil.
Cureaua este un pic rigida, pentru inceput. O sa se mai inmoaie in timp.
Aveam o varianta similara de curea (culoare), doar ca fiind hand made strut, patternul parca nu punea in valoare frumusetea ceasului si capta o parte din atentie, altfel cureaua fiind extrem de moale si de flexibila.
Pentru orice eventualitate i-am comandat si o bratara din otel.

Imagine
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
stylus

Mesaj de stylus »

.
Ultima oară modificat 07 Dec 2024, 22:10 de către stylus, modificat 1 dată în total.
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Felicitari pentru achizitie si perseverenta! Sa-l porti cu placere!

Imagine
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

Achraf scrie:
Emil68 scrie:Cu placere, Achraf. Ati ales foarte bine cureaua, scoate in evidenta cele 40 de galaxii ale Andromedei si cadranul tip “Mother Of Pearl”, material care reduce stresul. Sa-l poarte cu placere!
Merci mult, Emil.
Cureaua este un pic rigida, pentru inceput. O sa se mai inmoaie in timp.
Aveam o varianta similara de curea (culoare), doar ca fiind hand made strut, patternul parca nu punea in valoare frumusetea ceasului si capta o parte din atentie, altfel cureaua fiind extrem de moale si de flexibila.
Pentru orice eventualitate i-am comandat si o bratara din otel.

Imagine

Si daca era aurie se chema ”glod”?
bongiorno

Mesaj de bongiorno »

stylus scrie:Dupa aproape 3 ani de pus la ciorap am reusit sa-l cumpar. :lol:
Imagine
Bravo! Felicitari! Sa il porti cu placere si apreciez perseverenta. :D
bongiorno

Mesaj de bongiorno »

Uitat de viata in vitrina, recuperat din curiozitate. Am zis ca primul meu pauărmatic trebuie sa fie cu siliciu. Intrebare: cine a mai luat Mido a luat tot fara manual? Nu se mai printeaza manuale?
bongiorno

Mesaj de bongiorno »

Imagine
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

@bongiorno: imi place foarte mult, pare foarte clasic si ''aerisit''. Sa il porti fericit.
Urari de apreciere si fericitului posesor de Rolex.
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

bongiorno scrie:Uitat de viata in vitrina, recuperat din curiozitate. Am zis ca primul meu pauărmatic trebuie sa fie cu siliciu. Intrebare: cine a mai luat Mido a luat tot fara manual? Nu se mai printeaza manuale?
Sa-l porti sanatos si sa ne povestesti si noua cum ti se pare. E fain si elegant :)
Manuale au (oricum sunt cam inutile) dar trebuie sa faci ceva discutii ca sa-ti
dea unul....eventual adus din alt magazin.....daca vorbim de BB......
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

cataradoi scrie:

Si daca era aurie se chema ”glod”?
Mai degraba "haur"? :? :lol:

Ca sa ramanem la subiect:

Un nou venit in familia Ebel, primul din linia "Brasilia".
O poza reala si una de pe net, care sa ii faca dreptate.

Imagine

Imagine
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

stylus scrie:Dupa aproape 3 ani de pus la ciorap am reusit sa-l cumpar. :lol:
Imagine
Da' ce ciorap! Doar perseverenta a fost mai mare ca ciorapu'!
Felicitari!
bongiorno

Mesaj de bongiorno »

Merci Valentin1234!
Ceasul este in traditia Baroncelli, compact dar nu mic, vizibil, foarte comod la purtat. Dialul e alb glam lucios dar nu cred ca emailat. Ar fi scris ei. Printarea cadranului este impecabila si in relief. Negru lucios. Cureaua e pusa de mine. Bratara e buna si subtire. Are 9.4 mm grosime. Geamul frontal usor bombat. Senzatia e ca nu are geam. De obicei numai marcile scumpe ofera aceasta senzatie. Nu veti experimenta asta la Tissot sau Certina. Acolo geamul se Vede. Ar si pe partea exterioara. Limbile si indecsii aplicati par negri din anumite unghiuri si au o vizibilitate excelenta. Pauărmaticul e ornat pe toate puntile si are suruburi albastrite. Singura zina nefinisata e sub balansier. Purtat merge pe 0 sec/ zi. Lasat noaptea de la mana castiga o secunda. Eu zic ca isi merita certificarea si arcul balansier cu silicon.
Mai e ceva de remarcat. Data se schimba instant fara sa agate spre miezul noptii. La 2824 pleaca usor si apoi sare...
De la prima generatie mi-am dorit un Baroncelli. Nu a fost sa fie. De la generatia 2 au pus mecanisme nefinisate si mi-a pierit cheful.

Imagine
stylus

Mesaj de stylus »

.
Ultima oară modificat 07 Dec 2024, 22:18 de către stylus, modificat 1 dată în total.
danny

Mesaj de danny »

Felicitari si de la mine, Stylus! As vrea sa pot si eu sa pun bani deoparte, ma chinui de nu stiu cand sa adun pentru un Doxa Sub si nu mai reusesc, mereu intervine altceva...Si ca sa nu fiu offtopic, pun poze cu ultimul sosit, un Doxa by Synchron extrem de simplu, dar frumos in realitate, in stare NOS, cu curea si catarama originala....Totusi, un lucru aparte la el consta intr-o neconcordanta intre referinta de pe capac spate si mecanismul interior. In perioada cat au facut parte din Synchron Group, primele 2 cifre din seria de capac erau un indicativ pentru mecanism, in acest caz Synchron 53, de fapt un AS5200 cu intoarcere manuala, fara data. Nu am putut desface ceasul, insa conform pozelor de la vanzator, mecanismul este Synchron 54 (AS5201, cu data)....Avand in vedere starea ceasului, e putin probabil ca schimbarea sa se fi facut ulterior, ci e mai probabil o greseala pe linia de asamblare. Nu e ceva ce nu am mai vazut pana acum la ceasuri vintage (si se mai intampla si in zilele noastre uneori). Nu am mai intalnit asta la Doxa, insa nu pot sa spun ca sunt f surprins, avand in vedere ca perioada Synchron e si asa o nebuloasa.... :)

Imagine

Imagine

Imagine
Scrie răspuns