Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
[/url]"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Pai geaca de camuflaj military style am pus, centenar aniversar la mana am pus, la parada militara am fost, cum mai e și vorba aia - "o leacî di bataie știu"...deci la multi ani colegi ceasoholici români!

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
Confirm ca nu e bune, am mai probat unu' - e tot asa cum zice @ScarfaceScarface scrie:Pe ce planeta se poarta modelul asta??? Oricum nu cred ca sunt bune, ca nu prea cumpara lumea, nu am vazut la nimeni...![]()

... asa ca am revenit la ceva mai ... pamantesc (merci @pepex!)!

Hai ca ma tin de glume, asa ... de dimineata!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Am montat o curea nouă, de crcozbaur, pe Eterna și vreau să o mai "înmoi" un pic. Ce mi se pare interesant la ea este faptul că și pe spate pare a avea tot o piele de croco, sau cel puțin ceva embosat.

Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Tot curea noua, dar ceva mai sintetic

Tot curea noua
cea cu care vine ceasul e groaznica

.
Ultima oară modificat 07 Dec 2024, 22:02 de către stylus, modificat 1 dată în total.
.
Ultima oară modificat 07 Dec 2024, 22:01 de către stylus, modificat 1 dată în total.
Morpheus,Am sters poza,era f.mare.
Posteaz-o putin mai mica.
Posteaz-o putin mai mica.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people