@Achraf....deci...doua carcase/vechituri zgariate...una cu un mecanism cu doua butoaie ?!?...si alta fara
mecanism......sa le stapanesti sanatos!!
Asa cadran la Longines eu nu am mai vazut....dar mi-e rusine si sa recunosc si sa intreb.....
Lasand gluma la o parte, felicitari, ma bucur ca vor ajunge la Claudiu la intinerit...si ma mai bucur si ca nu
sunt singurul care apreciaza Longines si pe 99X.
Intr-un cu totul alt registru...marturisesc.....nu am avut niciodata..pana acum...un LumiNox!

Iar doua vorbe ar suna asa: 45mm dar cu o amprenta de 41-42 la mana, 200M WR si tritiu...mult tritiu...
oh uitam....indestructibil si invincibil si.....mult hate pe net....asa....gen Tag Heuer.....eventual Panerai....
ca-s prea scumpe....ca-s prea proaste....ca plasticul pare plastic...ca iau apa....
Bune sau rele...la modelul de mai sus cineva si-a dat silinta tare tare sa iasa bine!
Ce-mi place:
Safir fata, spate si lume pip!
Tuburile de tritiu care, evident....lumineaza de rup!
Cureaua de cauciuc natural!
S-au obosit sa picteze discurile de data si zi in negru!
Coronita are un filet cu pas mare...ca la Seiko asa..si merge usor usor!
Cineva, nu stim cine..a reglat mecanismul Sellita la +1s/zi!
Ce nu-mi place:
Stiti deja...evident pretul..de lista...vreo 1200 de ce vreti voi!
La clasp s-au terminat banii, e foarte bun, nu zic...dar e din tabla tabla....
Nu e grav...dar pentru fiecare indice orar exista 5 (cinci) marcaje...ceea
ce face ca redundanta de la Hidroconquest sa para o gluma (nu ma credeti..numarati!)
Acuma...ca si concluzie....specific acest model pare extrem de bine facut, robust si foarte
precis. Daca frunzarim netul...el se gaseste pe la 700-800 de dolari/euro cu reducerile de
rigoare, pe curea sau bratara.....ceea ce mie tot mult mi se pare.....avand in vedere multitudinea
de review-uri negative de pe net a brandului.....contrazise totusi energic de ceasul de mai sus...