Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
Multumesc! Ai dreptate, data a nascut cele mai intense critici si trebuie sa recunosc ca este imposibil sa inteleg ce a avut in cap proiectantul. Doar daca nu o fi vrut intentionat sa saboteze aceasta re-editarerubin scrie:...
Catalin.v , frumos Alpina! E un ceas impecabil finisat cu o singura problema estetica. Zona datei parca e gandita la primaria capitalei....
DAR... da, ceasul este SUPERB! am tinut in mana acum vreo saptamana si ceva varianta cadran-bezel negru si desi este reusit si acela, prefer DE DEPARTE pe acesta al meu in dual ton.
Domn Workman, multumesc si dumitale asisderea; si sa iti priasca achizitiile. Am observat ca Longines-ul ala a facut 2 victime dintr-un singur foc, nu ma asteptam ca 2 oameni cucernici ca voi sa cedeze asa usor ispitei
Dar, ce ispita...!
PS: indraznesc sa sugerez sa puneti la mana un Alpina seatrong heritage in dual tone, inclusiv varianta cadran ciocolata si bezel alb. Alaturi de carcasa aurita, face ravagii, demoleaza portofelele.
Inca cateva imagini pentru cei carora cele 2 razboaie mondiale au impact emotional, scuze daca vreo poza se repeta sau se considera ca nu au ce cauta aici, din moment ce nu au vreun ceas in compozitie:

" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Mi-a placut foarte mult faptul ca poporul britanic si-a exprimat recunostinta si pentru femeile care au luptat in WW2:

Sa inchei totusi cu o poza dedicata acestui superb ceas:

Sa inchei totusi cu o poza dedicata acestui superb ceas:

" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
-
valentin1234
Dar unde pe forum este aceasta prezentare, caci nu o gasesc.....un link, ceva.....voinicel Catalin?!?
Intre timp.....bunic'su din partea mamei....ala batran si care respira greu:
picture url
Intre timp.....bunic'su din partea mamei....ala batran si care respira greu:
picture url"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)