Longines asta cred ca iti vine foarte bine la mana, tu fiind mai micutz...ca si ceasul
Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
La stowa ma refer, desigur. Graba strica treaba....
Longines asta cred ca iti vine foarte bine la mana, tu fiind mai micutz...ca si ceasul
Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

-
ceas.elvetian
Felicitari. Frumos exemplar. S-al purtati cu placere. Cand si daca va plictisiti de el, sunt amator...
Cu stima!
-
ceas.elvetian
PS. Sa-l purtati cu placere, graba...ceas.elvetian scrie:Felicitari. Frumos exemplar. S-al purtati cu placere. Cand si daca va plictisiti de el, sunt amator...
Cu stima!
-
ciprian.lungu
Multumesc,ceas.elvetian scrie:Felicitari. Frumos exemplar. S-al purtati cu placere. Cand si daca va plictisiti de el, sunt amator...
Cu stima!
Stiu intentia Dvs. de a il cumpara, insa nu l-am luat sa-l vand.
Daca se va intampla vreodata acest lucru, cu siguranta il veti gasi in aria de vanzari a forumului.
Cu prietenie,
I Am that I Am
- gherghin nicolae
- Moderator
Tot un Omega , achizitionat relativ recent...

Este de dimensiuni relativ mari pentru mina mea...adica 37/41 mm, dar este un ceas frumos.

Este de dimensiuni relativ mari pentru mina mea...adica 37/41 mm, dar este un ceas frumos.
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
frumos foc Omega d-le Nic,sa-l purtati cu placere
- gherghin nicolae
- Moderator
Multumesc , v-as fi aratat si mecanismul , pentru ca dupa cum stiti mie-mi place sa vada toata lumea dar este un tip de carcasa dificil de deschis , mai precis se scoate geamul ...si cum are un geam de o forma rara , am evitat acest lucru , de a-l deschide. Poze sint in schimb destule pe net si cred ca voi cauta una si o voi posta de pe net , mai ales ca eu nu stau asa de bine cu tehnica fotografiatului , tot telefonul si lupa folosesc .
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
- calin gabi
Frumoasa piesa Nic! Sa-l porti cu mare bucurie ca meriti.
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
- gherghin nicolae
- Moderator
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
- gherghin nicolae
- Moderator
Pagina 8 ...scuze dar nu exista edit .
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
- gherghin nicolae
- Moderator
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
Nic, ceasul este frumos, dar pacat de fotografii... mai ales la ce aparatura ai tu!
Iar ceasul lui ciprian.lungu este o capodopera!
Iar ceasul lui ciprian.lungu este o capodopera!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
de ce se pozeaza ceasurile linga stilouri ,arata mai interesant sau,nu vad legatura intre cele doua obiecte
- vagsoftware
Pixul/stiloul Montblanc e ca pisica chinezeasca care da din laba, blajina, intr-un butic prafuit, fara suparare. Si eu sunt de parere ca ceasurile se pozeaza singure
unii o fac sa arate ca au cu ce, altii pentru ca nu gasesc un decor potrivit si nu au rabdare sa iasa pe terasa, daca nu ai cum in casa ta, macar afara in natura, toamna, iarna, vara, pe balta la peste sau oriunde altundeva dar nu cu pixul langa
e atat de neinspirat ... Plus ca sunt si alte marci de stilouri mai "smechere" decat aceasta! Daca as poza o Pobeda nu m-ar maguli sa o pun alaturi de un Montblanc. Pe de alta parte stiu ca un coleg forumist a avut ideea sa faca un subforum cu alte colectii in afara de ceasuri. Si mie mi-ar placea sa vad colectii de pixuri, marci postale sau altceva. Poate cineva face primul pas. Am si eu cateva colectii care ar putea incanta ochiul.
Omul si timpul nu au fost niciodata prieteni. Nici nu vor fi vreodata.