Ultima achizitie
-
marian_sro
Re: Ultima achizitie
Vad ca nu mai e disponibil la producător.pretul e într-adevăr bun pt ce oferă.carcasa seamana cu baby panerai.cred ca mergea și un diametru de 40.
Superb U2, să ai noroc de el!
- calin gabi
Felicitari, e super frumos!
Nici un om nu este liber, dacă nu este propriul său stăpân
Multumesc.
-
Legionaru'
Am uitat sa l prezint si aici desi am postat cu el la “ce purtati astazi”. A zis cineva oare, “ uite nebunu’ pune poze cu un ceas pe care nu l mai are”?
Mi a placut atat de mult incat la cateva zile dupa ce l am dat am cautat si am luat altul. Certina DS Action Gent Diver, curea de silicon.

Si ca sa fie tacamul complet am comandat o bratara de otel si o minitrusa de amator.

Mi a placut atat de mult incat la cateva zile dupa ce l am dat am cautat si am luat altul. Certina DS Action Gent Diver, curea de silicon.

Si ca sa fie tacamul complet am comandat o bratara de otel si o minitrusa de amator.

-
Legionaru'
Multumesc, Emil68!
La fel iti doresc!
La fel iti doresc!
Ambele de la Mosu' :

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Luai de dimineata ceva frig la targ la Facai dar cand aparu acest Roamer, parca ma incalzii un pic.

Auzi nea Nicola...acolo chiar la intrarea în târgul ala de la Facai, nu se pot face case? E ceva teren viran in zona?
Nu de alta, dar sa ne mutăm pe acolo în zilele de târg...
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
Cred ca poti sa iti improvizezi si un cort ... sau pentru mobilitate crescuta, ceva cu coviltir ...Workman scrie:Auzi nea Nicola...acolo chiar la intrarea în târgul ala de la Facai, nu se pot face case? E ceva teren viran in zona?
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
- andreylungu
Primul pe noul an. Omega Geneve cal. 601, in aur de 9k:

Elegant Omega, felicitari!