Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
In prima poza posibil sa fie un Reverso Classic Medium Small Seconds, in a doua un Classic Medium Thin, simple, spate metal, asa cum au fost create initial, pentru protectie, sunt Monoface.
Reverso Duoface are un buton lateral ingropat pentru reglarea orei la ceasul al doilea, sau alte complicatii.
Reverso Duoface are un buton lateral ingropat pentru reglarea orei la ceasul al doilea, sau alte complicatii.
Daca intentionezi sa-l vinzi pe viitor nu-l grava / personaliza pt. ca il vei da mai greu iar pretul va scadea conisderabil ...
AR1070-56E
M-am gandit si la Cartier, dar personal Jlc mi se pare un brand mult mai prestigios si ma atrage mult mai mult in sensul asta. Cred eu ca atunci cand faci doar ceasuri, o faci mai bine.
Nu conteaza daca firma respectiva mai face si alte obiecte, important este ca ceasurile sa fie de calitate si mai ales deosebite, iar in cazul de fata Tank nu are farmecul lui Reverso - parerea mea.
AR1070-56E
Eventual - daca renunti la gravare - alege un Reverso simplu dar cu capac transparent, eu asa as face ...
AR1070-56E
Aveti idee ce modele sunt cu capac transparent caci nu prea le stiu?Zar scrie:Eventual - daca renunti la gravare - alege un Reverso simplu dar cu capac transparent, eu asa as face ...
.
Ultima oară modificat 07 Dec 2024, 22:04 de către stylus, modificat 1 dată în total.
.
Ultima oară modificat 07 Dec 2024, 22:04 de către stylus, modificat 1 dată în total.
-
impala2328