Mecanismul e de vis
Ultima achizitie
-
valentin1234
Re: Ultima achizitie
Superb ca de obicei, Adi! Felicitari!
Mecanismul e de vis
Mecanismul e de vis
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Inca o piesa memorabila! Felicitari si obisnuitul "La mai multe!"impala2328 scrie:cronograf Zenith
AR1070-56E
Acum a sosit, e cald, e hot:

Subtirel si "micuțel" de vreo 33-34mm fara coronita.
Stiu, limbile sunt oxidate dar asa cere moda
). Insa carcasa arata nesperat de bine, cheita la fel. Cadranul...obosit.
N-am gasit Pobedaaa...ca luam. Si nu glumesc, sunt unele mai vechi cu cote de Geneve, suruburi de compensare, miros de Zenith...
Nici asta nu sta rau, eta 2390, a echipat si ceasuri cu nume grele. Si asta are surubele...si antisoc; am vrut ceva cu cadran negru sau bicolor.

Subtirel si "micuțel" de vreo 33-34mm fara coronita.
Stiu, limbile sunt oxidate dar asa cere moda N-am gasit Pobedaaa...ca luam. Si nu glumesc, sunt unele mai vechi cu cote de Geneve, suruburi de compensare, miros de Zenith...

Nici asta nu sta rau, eta 2390, a echipat si ceasuri cu nume grele. Si asta are surubele...si antisoc; am vrut ceva cu cadran negru sau bicolor.
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
L-a găsit cineva pe jos și l-a donat?
Nuuu... l-a pescuit cineva dintr-o bulboana. L-a aruncat dezgustat, cocosul din poveste l-a'nghitit si gainatat
.
Și tot nu a oxidatcatalin.v scrie:Nuuu... l-a pescuit cineva dintr-o bulboana. L-a aruncat dezgustat, cocosul din poveste l-a'nghitit si gainatat.
Faptul ca meduza a supraviețuit 650 de milioane de ani da speranțe multora
Hai sa fim sinceri, arata obosit, de nu o fi avut/avea inca ceva radiu/tritiu, ca la cifre se vede un triunghiulet acolo... acum cacaniu, dar care odata cred ca avea alta nuanta.
Dar nu l-am prezentat de fatos, poate urmatorul Edox care vine peste vreo 2-3 zile va arata mai bine, stiu eu...?
Scris-a inteleptul demult ''la asa cap, asa caciula''. Era bine sa il fi gasit cineva cazut pe jos, prin nus' ce aeroport poate...?
Da' jupan Bogdan sigur n-a fost rau intentionat cand a scris, ca el este domn cu obrazul fin.
Concret, mie-mi place asa cum este, ca inca straluceste (asta-i tiganul din mine
) si pot vedea pe contrast cate ceasuri sunt trecute
.
Dar nu l-am prezentat de fatos, poate urmatorul Edox care vine peste vreo 2-3 zile va arata mai bine, stiu eu...?
Scris-a inteleptul demult ''la asa cap, asa caciula''. Era bine sa il fi gasit cineva cazut pe jos, prin nus' ce aeroport poate...?
Da' jupan Bogdan sigur n-a fost rau intentionat cand a scris, ca el este domn cu obrazul fin.
Concret, mie-mi place asa cum este, ca inca straluceste (asta-i tiganul din mine
@mihaieros
Eeee, altă ligă! Bravo! 561 sau 564?
Eeee, altă ligă! Bravo! 561 sau 564?
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Felicitari, mihaieros, foarte frumos Omega!
mihaieros scrie:[/url]
felicitari! să-l porți sănătos! e solid gold sau placat?
Multumesc pentru aprecieri
. Stiti ce greu e de gasit o asemenea piesa in conditii NOS...
@ Achraf - cal. 564
@ Mircea - e doar placat
Si cred ca sta bine langa mai batranul lui frate ( cal. 505)
[/url]
@ Achraf - cal. 564
@ Mircea - e doar placat
Si cred ca sta bine langa mai batranul lui frate ( cal. 505)
[/url]Ceasoholic
Cred ca nu am văzut niciodată unul NOS. Am văzut alte modele de Omega, însă niciodată acesta. Dacă ai găsi unul NOS cred ca și prețul ar fi pe măsură.mihaieros scrie:Multumesc pentru aprecieri. Stiti ce greu e de gasit o asemenea piesa in conditii NOS...
@ Mircea - e doar placat
Fara sa insinuez nimic ...vreau doar sa întrebmihaieros scrie:[/url]
E o problema la prinderea bratarii?
Ca pare ca de abia sta acolo și ca nu prea ii e locul acolo
Mai exact...prea mult loc acolo ...
Ceasul e minunat...felicitări sincere
Faptul ca meduza a supraviețuit 650 de milioane de ani da speranțe multora

[/url]