Ce purtati astazi ?

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
Emil68

Re: Ce purtati astazi ?

Mesaj de Emil68 »

Imagine
Mircea

Mesaj de Mircea »

Nu e de bronz dar merge si asa 8)

Imagine
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Mircea scrie:Nu e de bronz dar merge si asa 8)
Ce vorbesti, dom'le...? Este OMG! adica Ooooo-Mee-Gaaaa :P !
Nici nu se compara, despre ce vorbim aici?
Asta ceas :P , nu cocleli :mrgreen:
PS: recunosc ca postarea asta este putin tendentioasa, mailtioasa si nepoliticoasa :oops: :) - fata de orice purtator, posesor sau partinitor de...Panara(i)me :D :twisted:
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Mircea

Mesaj de Mircea »

catalin.v scrie:
PS: recunosc ca postarea asta este putin tendentioasa, mailtioasa si nepoliticoasa :oops: :) - fata de orice purtator, posesor sau partinitor de...Panara(i)me :D :twisted:
Esti carcotas….mie chiar imi place Panerai. Dar putin umor nu strica. De fapt, umorul trebuie pastrat indiferent de situatie.

Si, ca sa nu fiu off-topic, cum se zice on-line, da, e OMG Omega-ul meu. Solid gold, carcasa monocoque (nu monocock, desi, si asta e valabila) si limbi cu onyx (no pun intended)…..mic drop!
stylus

Mesaj de stylus »

.
Ultima oară modificat 07 Dec 2024, 22:04 de către stylus, modificat 1 dată în total.
marius111

Mesaj de marius111 »

catalin.v scrie:
Foarte amuzant...
Nu ne încânți și pe noi cu un SOTC?
Ca sa am si eu de ce rade?
Hai ...fii corect
Faptul ca meduza a supraviețuit 650 de milioane de ani da speranțe multora
Tibaldi

Mesaj de Tibaldi »

Eh acu` sa va vad domnilor! :lol:
Ce va faceti daca n-aveti ce trebuie-n colectie?
Aud? :lol: :lol:
Ultima oară modificat 27 Aug 2021, 19:22 de către Tibaldi, modificat 1 dată în total.
Lume multa...oameni putini.
Candva puteam sa zbor.Nu pot dovedi,dar imi aduc aminte.
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

marius111 scrie:...Hai ...fii corect
Uite, vezi... nu pot fi corect, ce...dumneata esti corect?
Si totusi am sa fiu corect. Cum banuiesc ca ai sa fii si dumneata...
Imi place oarecum P, insa am scris ce nu imi place. Are rost sa reiau subiectul? Nu...
Hai sa traim cu totii fericiti. Dumneata bucura-te de ceasurile care le ai dar lasa si altor useri dreptul sa se bucure ca nu au 8) .
Repet...n-am intalnit user atat de sensibil si aprig pana acum.
Daca as scrie ca P arata ca un ghiveci cu conopida inflorita... asa e ca m-ai injura....?
Uite, am scris boierului Achraf ca ceasuri de-ale dumisale arata ca o cartoafa... si ghici...? n-a mai putut el de parerea mea :lol: .
Hai domn Marius sa traim fericiti cu totii, pe bune...!
Cel si cel mai important este sa iti placa dumitale si sa ai inima impacata, e forum...si de-aia ne permitem sa scriem si bune si rele.
Gata... ma duc pe ebay sa imi cumpar o Pobeda...de Slava (desarta) inca nu am bani.
LE: domn Mircea, ma bucur mult ca ai sesizat umorul si nu rautatea!
marius111

Mesaj de marius111 »

Tibaldi scrie:Eh acu` sa va vad domnilor! :lol:
:) :) :)
Nu exista "ce trebuie" intr-o colecție ci doar ce vrea colecționarul sa existe acolo.
Iar valoarea e , de cele mai multe ori, neimportanta pentru cel care colectioneaza ( in sensul ca nu contravaloarea plătită pentru piese e cea care da valoare colectiei)
marius111

Mesaj de marius111 »

catalin.v scrie:
marius111 scrie:...Hai ...fii corect
Uite, vezi... nu pot fi corect, ce...dumneata esti corect?
Si totusi am sa fiu corect. Cum banuiesc ca ai sa fii si dumneata...
Imi place oarecum P, insa am scris ce nu imi place. Are rost sa reiau subiectul? Nu...
Hai sa traim cu totii fericiti. Dumneata bucura-te de ceasurile care le ai dar lasa si altor useri dreptul sa se bucure ca nu au 8) .
Repet...n-am intalnit user atat de sensibil si aprig pana acum.
Daca as scrie ca P arata ca un ghiveci cu conopida inflorita... asa e ca m-ai injura....?
Uite, am scris boierului Achraf ca ceasuri de-ale dumisale arata ca o cartoafa... si ghici...? n-a mai putut el de parerea mea :lol: .
Hai domn Marius sa traim fericiti cu totii, pe bune...!
Cel si cel mai important este sa iti placa dumitale si sa ai inima impacata, e forum...si de-aia ne permitem sa scriem si bune si rele.
Gata... ma duc pe ebay sa imi cumpar o Pobeda...de Slava (desarta) inca nu am bani.
LE: domn Mircea, ma bucur mult ca ai sesizat umorul si nu rautatea!
Sa dea bunul Dumnezeu sa trăim cu toții fericiti!
Bine zice aici colegul( cred ca singurul lucru fără venin pe care l-am citit la acest autor)
Am spus ce am spus mai sus pentru ca eu unul nu mi-am permis sa comentez negativ niciodată tocmai din respect pentru munca și eforturile depuse de către un colectionar (oricare ar fi el și orice ar colectiona) pentru a pune la un loc acea colecție (fie ea de figurine de la Lidl sau de capace de bere).
Dar dacă la aproape fiecare postare se trezește cineva sa dea cu "parerea" și sa numească un ceas după care suspina fff multă lume o cocleala și o panarama.....uit de ce nu comentez și cer dreptul la revanșa.
Asta e tot.
Vreau și eu sa am de ce rade.
De aia am cerut un SOTC
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

marius111 scrie:
Tibaldi scrie:Eh acu` sa va vad domnilor! :lol:
:) :) :)
Nu exista "ce trebuie" intr-o colecție ci doar ce vrea colecționarul sa existe acolo.
Iar valoarea e , de cele mai multe ori, neimportanta pentru cel care colectioneaza ( in sensul ca nu contravaloarea plătită pentru piese e cea care da valoare colectiei)
Asta posatre plina de intelepciune si buna cuviinta este!
Uneori te aprinzi ca un butoi cu smoala, insa uneori scrii foarte conciliant.
Si pentru postarea asta...am sa iti fac o destainuire: daca as avea si eu un Panerai, da' numai unu' - as face atac de cord sa vad ca niste pacalici se iau de ceasu' meu. D'apoi daca as avea trei?! Vezi...ca in poezia lu' Cosbuc - trei Doamne si toti trei :) .
Adica... ''De Radu-i este mai cu grabă/Că Radu-i este cel mai drag.''
Si fii atent ce zice poetu' mai departe:
''O, bietul om! De mult simţea
Că Pana-i dusa de pe-astă lume,
Dar astăzi, când ştia anume,
El sta năuc şi nu credea.
Să-i moară Paneraiu'! Acest lucru
El nu-l înţelegea''.
Vorbind serios: sunt ceasuri deosebite, bucura-te si nu mai pune la suflet.
Asa cum bine ai scris, nu sunt singurii care au facut magarii. Practic s-a pierdut identitatea numelor care au facut istorie, cineva face mecanismele, altcineva face carcasele pentru mai multe branduri iar SG sau R fabrica marketingul necesar.
PS: nu mai cere SOTC, ca n'am. De unde sa dau? N-am de unde, ti-am spus doar...n-am! (vezi semnatura).
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Si ca sa aduc putina impaciuire, pun un video al aceluiasi autor pe care l-am pus ieri...ala cu demoazela aia care nu e nu's ce frumusete, da' a rupt gura targului...si daca va uitati cate comentarii sunt in legatura cu ea...
https://www.youtube.com/watch?v=ozNWUyUxsGY&t=508s
Fain filmul asta, am dat de el mai demult, cand cautam de-alea care critica P ( 8) ) da' trebuie sa recunosc ca arata biiiineee!!!
Nu ceasu', domn Marius, nu ceasu'! Junaaaa :lol: !
Emil68

Mesaj de Emil68 »

Imagine
marius111

Mesaj de marius111 »

catalin.v scrie:Si ca sa aduc putina impaciuire, pun un video al aceluiasi autor pe care l-am pus ieri...ala cu demoazela aia care nu e nu's ce frumusete, da' a rupt gura targului...si daca va uitati cate comentarii sunt in legatura cu ea...
https://www.youtube.com/watch?v=ozNWUyUxsGY&t=508s
Fain filmul asta, am dat de el mai demult, cand cautam de-alea care critica P ( 8) ) da' trebuie sa recunosc ca arata biiiineee!!!
Nu ceasu', domn Marius, nu ceasu'! Junaaaa :lol: !
Jos pălăria pentru noua abordare!
Mulțumesc mult pt link.
Nu văzusem acest video și trebuie sa recunosc ca m-a uns pe suflet ,mai ales pt felul în care e realizat dar și conținutul...right up my street
P.S.: nu mai am 3 Panerai ci doua pentru ca doua au plecat la schimb pt "coclitul" asta nou :)
Și, împins de noua abordare, va lansez o invitație la o cafea sa vedeți live de ce iubesc aceste ceasuri.
Pt ca nici eu nu eram un asa mare fan pana nu am vazut/ purtat unul pentru prima data.
Am fost suficient de norocos sa încep cu un Pam00932 (dus de mult...) dar de atunci...greu mai pot vedea altceva
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

Mircea scrie:
Si, ca sa nu fiu off-topic, cum se zice on-line, da, e OMG Omega-ul meu. Solid gold, carcasa monocoque (nu monocock, desi, si asta e valabila) si limbi cu onyx (no pun intended)…..mic drop!
Pacat ca nimeni nu apreciaza si papucii de piele ai lui Mircea! Maaaare pacat!
Ceasu’ ca ceasu’, da’ papucii ... :D
OMG Mircea - chapeau!
marius111 scrie: Sa dea bunul Dumnezeu sa trăim cu toții fericiti!
Ia uite cum se amesteca divinitatea in trebile noastre lumesti! Se intoarce Chr. Hitchens in mormant!
marius111 scrie: Am spus ce am spus mai sus pentru ca eu unul nu mi-am permis sa comentez negativ niciodată tocmai din respect pentru munca și eforturile depuse de către un colectionar (oricare ar fi el și orice ar colectiona) pentru a pune la un loc acea colecție (fie ea de figurine de la Lidl sau de capace de bere).
Dom’le, ’mneata stii cat efort depune un colectionar ADEVARAT de capace de bere ... sa bea atatea beri?!? Ca e colectionar ăla de le strange / bea ca furnica, nu ăla de ii zice barmanului, Gogule, dă si mie maine ’neatza doo kile dă capace dă bere ... (vezi stand-up-ul lui Costel Bojog cu colectia de surprize Turbo).

Si in caz ca erati curiosi sa vedeti ce am mai purtat ...

Imagine
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Scrie răspuns