Ce purtati astazi ?
Re: Ce purtati astazi ?
De acest JR ziceai, Coane Catalin(e)?
Si cel prezentat anterior are cadranul cu striatii / guiloche, dar poza e nereusita.
Dupa cum vezi, si acesta beneficiaza de o cocoasa de dinozaur!
Mihai are dreptate, s-au adunat 10 JR-uri in colectie, dar inca mai vreau cateva din cele echipate cu JR 1000!

Si cel prezentat anterior are cadranul cu striatii / guiloche, dar poza e nereusita.
Dupa cum vezi, si acesta beneficiaza de o cocoasa de dinozaur!
Mihai are dreptate, s-au adunat 10 JR-uri in colectie, dar inca mai vreau cateva din cele echipate cu JR 1000!
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
DA, de acesta ziceam. Probabil destul de modest in mecanism fata de altele, insa tu ai observat foarte bine aspectele subiective proprii mie care ma indeamna sa dau concluzii gresite. In aceasta subiectivitate cadranul curat, ne-incarcat al acestui JR cu Unitas ma incanta, plus deloc de neglijat texturarea lui. Iar limbile ....
, da, limbile... ma duc in anii inceputului de secol trecut, in curtea Omega.
Da, si cel din pagina anterioara are cadranul raiat, dar asta... ori c-o fi culoarea deschisa, ori ca nu e incarcat cu subcadrane, imi PLACE!
Imi place coane si gata!
Da, si cel din pagina anterioara are cadranul raiat, dar asta... ori c-o fi culoarea deschisa, ori ca nu e incarcat cu subcadrane, imi PLACE!
Imi place coane si gata!
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
-
valentin1234
Ceva mai exotic - tot n-am mai postat de mult! Poate-i place si lui Catalin, Maestrul
Tevile de pe cadran sunt tuburi de tritiu
Exact ca la Seiko.....scuze....Citizen....

Tevile de pe cadran sunt tuburi de tritiu

"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Inainte de a-ti citi scrierea ma uitam la poza si - DA! exact pe-acolo faceam remarcile in mintea mea: ''ce naiba-s cu ghinturile alea?!valentin1234 scrie:Ceva mai exotic - tot n-am mai postat de mult! Poate-i place si lui Catalin, Maestrul![]()
Tevile de pe cadran sunt tuburi de tritiuExact ca la Seiko.....scuze....Citizen....
Dom'le, du'l 'napoi sa-i bata niturile mai bine, ca i-o zbura cadranul
Arata ca un Seiko Spirit(ual) impopotonat cu monograma pe manseta secundarului. Chiar ca nu-l prind ghinturile alea, chit ca matale scrii ceva de tubulatura tritiului.
Vinde-l
Domn' Adi, a matale e parfum pe langa ast' a'lu' nenea Valentin! Si serios vorbind, desi bine-ai remarcat gusturile mele rectangulare, asta totusi imi place! Felicitari pentru perseverenta in achizitii JR! Esti unic pe domeniu la cate piese ai, desi l-ai virusat putin si pe Cataradoi.
Ultima oară modificat 31 Mar 2019, 13:03 de către catalin.v, modificat 1 dată în total.
-
valentin1234
Tritiu my ass
Sunt tevi de apa calda, sa nu inghete iarna :!:Nu-l vanz bre, ca-mi cam place....
Il cumperi
?
Il cumperi
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)
Pai l-am si "devirusat" pe Cataradoi, pen' ca p'asta de la el il am! Si inca unu' 1681 tot de la el!catalin.v scrie: Domn' Adi, a matale e parfum pe langa ast' a'lu' nenea Valentin! Si serios vorbind, desi bine-ai remarcat gusturile mele rectangulare, asta totusi imi place! Felicitari pentru perseverenta in achizitii JR! Esti unic pe domeniu la cate piese ai, desi l-ai virusat putin si pe Cataradoi.
Si cred ca mai urmeaza unu', ca sa il devirusez mai bine!
Maine revin cu forte proaspete!
Valentin,lasa carcotasii,este frumos. Sau...cel putin "exotic"
Sincer,cred ca este si primul Ball prezentat pe aici.
Acu'....stiu ca ai talent la prezentari,nu ne spui nimic ?
Mai degraba ''erotic'' decat exoticseba scrie:Valentin,lasa carcotasii,este frumos. Sau...cel putin "exotic"![]()
Da, lasa carcotasul sa caraie si fa-i o descriere. Asta daca gasesti cuvinte
-
valentin1234
DA, am cuvintele la mine si o sa scriu aici....vreo 2,3 pana prind ocazia sa fac o prezentare...catalin.v scrie:Mai degraba ''erotic'' decat exoticseba scrie:Valentin,lasa carcotasii,este frumos. Sau...cel putin "exotic"![]()
Acu'....stiu ca ai talent la prezentari,nu ne spui nimic ?. Cu parfum oriental....
Da, lasa carcotasul sa caraie si fa-i o descriere. Asta daca gasesti cuvinte!
Ball este foarte iubit in SUA si are radacini adanci in istoria cailor ferate, ca si Hamilton....o poveste frumoasa aici:
https://www.ballwatch.com/global/en/com ... story.html
Multe modele au un design foarte exotic/obsesia tuburilor de tritiu si a carcaselor supradimensionate.
Preturile de lista sunt mai putin umflate decat la altii - Tag e primul exemplu care-mi vine in minte - dar totusi usor nerealiste.
Ball are o obsesie pentru calitate care mie-mi place - o legenda urbana spune ca folosesc numai mecanisme Top si Cronometru.
Ce-mi place la al meu:
Dimensiunile - 38mm FC cu bratara pe 18
Carcasa - desi cu 13mm grosime se aseaza excelent pe incheietura/coronita pe filet
Cadranul minimalist si foarte lizibil - tuburile sunt foarte discrete/safir tratat antireflex
Mecanismul Eta 2824 frumos decorat, usor de servisat si cu costuri mici de intretinere
Bratara e incredibil de bine realizata, pinii sunt cu surub iar claspul e superb/semi-zale
Overall calitatea este cu 2 clase peste Longines, FC, Tag, Eterna....ca sa bat campii cu gratie o sa spun
ca acest BALL este tot ce poti gasi mai aproape de Omega si Rolex pe bratara la sub 1000 euro.
Spor!
(C. Brancusi)
(C. Brancusi)

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)