Ce purtati astazi ?

Aici se pot posta poze, cataloage si videoclipuri ale ceasurilor detinute de pasionati!
Scrie răspuns
Achraf
Moderator

Re: Ce purtati astazi ?

Mesaj de Achraf »

Imagine
Il y a d'enivrant [...] le plaisir aristocratique de déplaire! - Baudelaire
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

De acest JR ziceai, Coane Catalin(e)?

Si cel prezentat anterior are cadranul cu striatii / guiloche, dar poza e nereusita.
Dupa cum vezi, si acesta beneficiaza de o cocoasa de dinozaur!

Mihai are dreptate, s-au adunat 10 JR-uri in colectie, dar inca mai vreau cateva din cele echipate cu JR 1000! :lol: :D :wink:
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

DA, de acesta ziceam. Probabil destul de modest in mecanism fata de altele, insa tu ai observat foarte bine aspectele subiective proprii mie care ma indeamna sa dau concluzii gresite. In aceasta subiectivitate cadranul curat, ne-incarcat al acestui JR cu Unitas ma incanta, plus deloc de neglijat texturarea lui. Iar limbile .... :oops: , da, limbile... ma duc in anii inceputului de secol trecut, in curtea Omega.
Da, si cel din pagina anterioara are cadranul raiat, dar asta... ori c-o fi culoarea deschisa, ori ca nu e incarcat cu subcadrane, imi PLACE!
Imi place coane si gata!
" Pai nu ti-am spus ca n-am? Ce sa-ti fac eu daca n-am? De unde sa dau? N-am!"
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

De acesta ce ziceți, Maestre Cătălin?

Imagine
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Ceva mai exotic - tot n-am mai postat de mult! Poate-i place si lui Catalin, Maestrul :P
Tevile de pe cadran sunt tuburi de tritiu 8) Exact ca la Seiko.....scuze....Citizen....

Imagine
"If you wear what you love, you've made a good choice!"
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

valentin1234 scrie:Ceva mai exotic - tot n-am mai postat de mult! Poate-i place si lui Catalin, Maestrul :P
Tevile de pe cadran sunt tuburi de tritiu 8) Exact ca la Seiko.....scuze....Citizen....
Inainte de a-ti citi scrierea ma uitam la poza si - DA! exact pe-acolo faceam remarcile in mintea mea: ''ce naiba-s cu ghinturile alea?! :lol: ''.
Dom'le, du'l 'napoi sa-i bata niturile mai bine, ca i-o zbura cadranul :mrgreen: .
Arata ca un Seiko Spirit(ual) impopotonat cu monograma pe manseta secundarului. Chiar ca nu-l prind ghinturile alea, chit ca matale scrii ceva de tubulatura tritiului.
Vinde-l :twisted: !!!
Domn' Adi, a matale e parfum pe langa ast' a'lu' nenea Valentin! Si serios vorbind, desi bine-ai remarcat gusturile mele rectangulare, asta totusi imi place! Felicitari pentru perseverenta in achizitii JR! Esti unic pe domeniu la cate piese ai, desi l-ai virusat putin si pe Cataradoi.
Ultima oară modificat 31 Mar 2019, 13:03 de către catalin.v, modificat 1 dată în total.
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

Tritiu my ass :lol: Sunt tevi de apa calda, sa nu inghete iarna :!:Nu-l vanz bre, ca-mi cam place....
Il cumperi :oops: :P :oops: ?
"Cand am plecat, v-am lasat saraci si prosti! Cand m-am intors v-am gasit si mai saraci si mai prosti!"
(C. Brancusi)
Achraf
Moderator

Mesaj de Achraf »

catalin.v scrie: Domn' Adi, a matale e parfum pe langa ast' a'lu' nenea Valentin! Si serios vorbind, desi bine-ai remarcat gusturile mele rectangulare, asta totusi imi place! Felicitari pentru perseverenta in achizitii JR! Esti unic pe domeniu la cate piese ai, desi l-ai virusat putin si pe Cataradoi.
Pai l-am si "devirusat" pe Cataradoi, pen' ca p'asta de la el il am! Si inca unu' 1681 tot de la el!

Si cred ca mai urmeaza unu', ca sa il devirusez mai bine! :lol:

Maine revin cu forte proaspete! :D
seba

Mesaj de seba »

Valentin,lasa carcotasii,este frumos. Sau...cel putin "exotic" :)
Sincer,cred ca este si primul Ball prezentat pe aici.
Acu'....stiu ca ai talent la prezentari,nu ne spui nimic ?
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

seba scrie:Valentin,lasa carcotasii,este frumos. Sau...cel putin "exotic" :)
Mai degraba ''erotic'' decat exotic :lol: . Cu parfum oriental....
Da, lasa carcotasul sa caraie si fa-i o descriere. Asta daca gasesti cuvinte :twisted: !
IWC

Mesaj de IWC »

Imagine
valentin1234

Mesaj de valentin1234 »

catalin.v scrie:
seba scrie:Valentin,lasa carcotasii,este frumos. Sau...cel putin "exotic" :)
Mai degraba ''erotic'' decat exotic :lol: . Cu parfum oriental....
Da, lasa carcotasul sa caraie si fa-i o descriere. Asta daca gasesti cuvinte :twisted: !
DA, am cuvintele la mine si o sa scriu aici....vreo 2,3 pana prind ocazia sa fac o prezentare...

Ball este foarte iubit in SUA si are radacini adanci in istoria cailor ferate, ca si Hamilton....o poveste frumoasa aici:
https://www.ballwatch.com/global/en/com ... story.html
Multe modele au un design foarte exotic/obsesia tuburilor de tritiu si a carcaselor supradimensionate.
Preturile de lista sunt mai putin umflate decat la altii - Tag e primul exemplu care-mi vine in minte - dar totusi usor nerealiste.
Ball are o obsesie pentru calitate care mie-mi place - o legenda urbana spune ca folosesc numai mecanisme Top si Cronometru.

Ce-mi place la al meu:
Dimensiunile - 38mm FC cu bratara pe 18
Carcasa - desi cu 13mm grosime se aseaza excelent pe incheietura/coronita pe filet
Cadranul minimalist si foarte lizibil - tuburile sunt foarte discrete/safir tratat antireflex
Mecanismul Eta 2824 frumos decorat, usor de servisat si cu costuri mici de intretinere
Bratara e incredibil de bine realizata, pinii sunt cu surub iar claspul e superb/semi-zale
Overall calitatea este cu 2 clase peste Longines, FC, Tag, Eterna....ca sa bat campii cu gratie o sa spun
ca acest BALL este tot ce poti gasi mai aproape de Omega si Rolex pe bratara la sub 1000 euro.

Spor!
(C. Brancusi)
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

catalin.v scrie: Iar limbile .... :oops: , da, limbile... ma duc in anii inceputului de secol trecut, in curtea Omega.
Cred ca stilul este Breguet, nu Omega.

Pe asta il port maine, ca inca nu am apucat sa-l ridic de la posta.

Imagine
cataradoi

Mesaj de cataradoi »

Astazi o ardem un pic mai vintage

Imagine
Workman

Mesaj de Workman »

Imagine
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Scrie răspuns