Ultima achizitie
Re: Ultima achizitie
Bravo. Frumos. 

"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
"Nu te teme de ziua de mâine, Dumnezeu este deja acolo" (Sf. Nectarie de Eghina)
Sa-l porti cu placere.E frumos.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
Astăzi este despre mine..da, am mai adăugat un an în fila vieții, sincer nu-mi pare rău, am primit de la viață mai multe ceasuri decat am cerut ,ce poate fi mai frumos....
Acesta este cadoul primit de la minunata mea sotie...
Oris Watermelon

image hosting
Acesta este cadoul primit de la minunata mea sotie...
Oris Watermelon

image hosting
La Multi Ani! Si sa-l porti cu drag cat mai multi ani! 

Ceasornicar,FBHI
Prima achiziție pe anul aceasta...
Perrelet Turbine Skeleton , un ceas care la propriu este hipnotizant cu niște detalii incredibil de frumoase
Perrelet, o marca de ceas cu o istorie din anul 1777,inventatorul primului ceas automatic si a multor invenții in domeniul orologeriei
Cum vi se pare? Am facut o alegere buna?

Perrelet Turbine Skeleton , un ceas care la propriu este hipnotizant cu niște detalii incredibil de frumoase
Perrelet, o marca de ceas cu o istorie din anul 1777,inventatorul primului ceas automatic si a multor invenții in domeniul orologeriei
Cum vi se pare? Am facut o alegere buna?

E frumos,este un ceas pe care-ti fug ochii,la propriu! 

Ceasornicar,FBHI
Frumos, dar si Orisul de deasupra lui este ochios. 
Nu mai zic de FC...

Nu mai zic de FC...
"Timpul este intervalul dintre chemarea lui Dumnezeu si raspunsul nostru" (pr. Dumitru Staniloaie)
Mulțumesc