PAUL BUHRÉ/ PAVEL BURE

enicar

Re: PAUL BUHRÉ/ PAVEL BURE

Mesaj de enicar »

Versiunea originala a cartii a fost ”Zauberhafte Gehäuse der Zeit” si este scrisa de Johann Willsberger in 1975. Are foarte multe imagini si mai putin text, in special ceasuri de buzunar si de masa, cateva de semineu si de podea.
Pozele mele sunt destul de proaste. Scannerul e pe duca, functioneaza dupa reguli doar de el stiute... :D Oricum cartea are un format mai ciudat si ar fi relativ greu de scanat, 28/28.
Pagina 1
Ceas de buzunar de la 1896. A apartinut generalului rus Alexei Nikolaievici Kouropatkin (1848-1925)
Pagina 2
Ceas de buzunar de la 1853. A apartinut scriitorului rus Lev Tolstoi (1828-1910)
Ceas de buzunar de la 1884. A apartinut arhiducelui austriac Rudolf de Habsburg (1858-1889)

Imagine

Imagine
The road to hell is paved with good intentions...
enicar

Mesaj de enicar »

Bogdan11 scrie: Oare au existat poze cu acestia si ceasurile lor ?
Toate marile familii regale ale Europei au avut ceasuri scumpe inainte de a exista fotografia. Erau pictati in tablouri avand ceasuri scumpe. In vremurile acelea ceasurile aveau multe in comun cu bijuteriile. De aceea sunt si multi ceasornicari care erau si bijutieri. Jean-François Bautte, cel pe care l-a "absorbit" Girard-Perregaux, a fost ceasornicar si bijutier. Cred ca si Breguet, dar nu sunt sigura.
The road to hell is paved with good intentions...
t_A_v007

Mesaj de t_A_v007 »

Chestii constructive in sfarsit... de mult nu am mai vazut asta.
5 tics per second
If only I had known, I should have become a watchmaker." Albert Einstein
"It's a fugazi, forget about it"
Scrie răspuns