Heroes and villains
Moderator: gherghin nicolae
Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Re: Heroes and villains
multumesc si pe aceasta cale colegului stef29 pentru erken,sunt foarte multumit,ceasul este foarte bun,iar el un tip parolist!
zaytsuca ... am luat un casio de la el. stare perfecta cum a fost descris, pret foarte bun,daca mai aduce ceva ce imi place,mai apelez la el.
-
moby
Recomand userii danielbratu2008 si tadeusz in egala masura pentru excelenta comunicare ,promptitudine ,seriozitate si acuratete in descriere cat si modul excelent de ambalare a ceasurilor cumparate de la dumnealor ! multumesc :)
nota 10 din partea mea pentru bridgestone.
foarte serios si promt,am trimit banii in avans si a 2-a zi aveam coletul.
il recomand cu incredere
foarte serios si promt,am trimit banii in avans si a 2-a zi aveam coletul.
il recomand cu incredere
-
molnarzoli
decebalnicu - nota 10. Descrierea exacta a ceasului cumparat, inclusiv precizia, comunicare excelenta. Fiind doar in trecere prin Timisoara si neavand timp la dispozitie a venit la ora 6:30 (dimineata) cu ceasul la hotel conform discutiei.
Foarte serios, recomand!
Foarte serios, recomand!
Il recomand si eu, daca mai era nevoie, pe Saphire! Multumesc inca o data!
La fel si Zar, ceasul a fost exact ca in descriere.
La fel si Zar, ceasul a fost exact ca in descriere.
Hai cu pozele pe topicul cu achizitiile!
Eu vin cu una buna si una rea. Aia rea e ca dl. Scortea Sergiu (Brasov oficiul postal 7, Str. Grivitei, nr. 55, cod postal oficiu:500570.tel 0720 904 828) nu a luat pechetul de la posta si daca nu apelam la PCR stateam 30 zile pana sa se intoarca la mine coletul.
Vestea buna e ca tocmai mi-a ajuns un ceas de la pepex si nu pot decat sa sper sa aveti si voi norocul sa cumparati de la el!
Mersi mult!
Eu vin cu una buna si una rea. Aia rea e ca dl. Scortea Sergiu (Brasov oficiul postal 7, Str. Grivitei, nr. 55, cod postal oficiu:500570.tel 0720 904 828) nu a luat pechetul de la posta si daca nu apelam la PCR stateam 30 zile pana sa se intoarca la mine coletul.
Vestea buna e ca tocmai mi-a ajuns un ceas de la pepex si nu pot decat sa sper sa aveti si voi norocul sa cumparati de la el!
Mersi mult!
Il recomand tuturor pe colegul Saphire!
Este de incredere, ceasul cumparat Steinhart a ajuns a doua zi la mine ( Cluj) prin curierat rapid in urma transferarii banilor in contul bancar indicat de catre vanzatorul mentionat mai sus !
Este de incredere, ceasul cumparat Steinhart a ajuns a doua zi la mine ( Cluj) prin curierat rapid in urma transferarii banilor in contul bancar indicat de catre vanzatorul mentionat mai sus !
Si eu te recomand cu mare placere!Cumparator foarte serios,a virat banii in avans in cont bancar,urmand ca a doua zi sa primeasca coletul!
Stima maxima pentru domnul Buf0n. Am cumparat un "Cilindru elvetian" si am primit si un cadou surpriza. Un lant Albert superb. Ceasul arata exact ca in descriere. De asemenea si comunicarea a fost excelenta. Cu siguranta vom mai colabora. Recomand cu caldura. Vanzator de mare tinuta. Respecte.
-
dbonddental
Daca mai era nevoie...respect pentru colegul Saphire, o placere sa tranzactionezi cu el
Super colaborare cu ADL, multumesc!
Nu stiu cum a fost din partea ta "super" colaborarea cu mine pt ca te-am innebunit/stresat ft. mult. Oricum iti multumesc din suflet si te recomand tuturor, pt ca esti un om deosebit.
Multumesc Bogdan (Zaytsuca)!
Multumesc Bogdan (Zaytsuca)!
Ate14 un baiat foarte serios si de cuvant,recomand cu mare drag si ma bucur ca am reusit sa ne cunoastem.
- calin gabi
Un Feedback pozitiv colegului nostru de forum "ZAR" Recomand pentru sinceritate si promptitudine in achizitia unui frumos ceas.