Heroes and villains

Aveti ceva de vinzare, sau vreti sa cumparati ?
ATENTIE la regulamentul de postare de pe aceasta arie !!!

Moderator: gherghin nicolae

Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Scrie răspuns
Mihai P.

Re: Heroes and villains

Mesaj de Mihai P. »

Eris s-a exprimat in modul relaxat.Este un tip mai mult decat excelent,probabil cum il stiu foarte multi,dar nu prea accepta falsitatea si actoria,de-asta probabil este broker sau bancher,iar daca nu e,atunci sper sa fie in viitor.Daca nu va reusii,sper sa fie acelasi om pe care-l cunosc eu,e mult mai mult decat as putea sa-l numesc un prieten bun si de nadejde oricand.Bafta,Mitica!
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Mihai P. scrie:Eris s-a exprimat in modul relaxat.Este un tip mai mult decat excelent,probabil cum il stiu foarte multi,dar nu prea accepta falsitatea si actoria,de-asta probabil este broker sau bancher,iar daca nu e,atunci sper sa fie in viitor.Daca nu va reusii,sper sa fie acelasi om pe care-l cunosc eu,e mult mai mult decat as putea sa-l numesc un prieten bun si de nadejde oricand.Bafta,Mitica!
Daca zici tu, Mihai, inseamna ca asa este.... si daca acum voi zice si eu ca Eris este un tip de treaba, iaca ca devin si al lui "aplaudac" :twisted: (stiu Eris, parca ai zis ca n-ai nevoie de "linguselile" nimanui, dar Mihai care se pare ca te cunoaste zice asta iar eu care-l respect pe el, ajung sa te respect si pe tine - stii vorba cu "prietenul prietenului meu...").
In alta ordine de idei, daca ma pun in situatia lui Kazzaciov, iar nu mi-ar pica bine (iata ca l-am "lingusit" si pe noul coleg).
Deci ce sunt?
Clar: un "aplaudac" ... :lol: (sau poate cum ar gandi altii, un "mancator de ... "?) -poate ca da, si culmea, fara sa am nici-un interes (atunci inseamna ca "mananc" de placere :twisted: ).
Pace, oameni buni, pace...
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Catalin,Eris este painea calda din cuptorul bunicii,nu-l cunosti,dar ti-as dorii sa ti se intample asta,nu va exista regret si nici parere de rau.Un om dintr-o bucata,dar buna!Prima data cand ne-am cunoscut a fost nevoie doar de un cuvant de onoare si ambii ni l-am respectat.Ce acte,ce asigurari,ce rambursuri,toate numai lucruri lumesti si prostesti,iti trimit,imi trimiti,avem cuvant sau ce suntem,gaini?Eris nu are nevoie de aplauze,cu toate ca la varsta mea de 45 ani aproape nu mi-ar fi jena sa o fac,dar stiu sigur ca nu s-ar simtii bine.E un membru de valoare si discret al ceasornicar.ro si in niciun caz cretin sau idiot,doar un tip de bun simt si un ,,teribil,, cunoscator al ceasurilor,chiar daca nu-i place sa se manifeste.Reevalueaza-ti parerea,stiu ca poti asta!
catalin.v

Mesaj de catalin.v »

Mihai P. scrie:.Reevalueaza-ti parerea,stiu ca poti asta!
- De ce zici asta, cand am spus ca el n-ar fi un tip de treaba? Chiar in postul meu anterior am zis ca odata ce tu-l apreciezi, inseamna ca este de apreciat... am lasat sa se-nteleaga altceva? in acest caz, scuzele mele...
Mihai P.

Mesaj de Mihai P. »

Ce scuze,Catalin?Nu e cazul,crede-ma te rog,nu e loc de suparare,amandoi imi sunteti dragi si buni prieteni,chiar daca nu ne-am vazut niciodata,insa cred ca ambii aveti onoare si simtul umorului dezvoltat,deci e loc de discutie si de conciliere,asta cu siguranta.Iar istetimea foroscoasa va apropie mai mult decat crezi tu,imi dau cuvantul de onoare!Ne apropiem de sarbatori si e mai bine sa fim toti prieteni,nu?
kazzaciov

Mesaj de kazzaciov »

Astazi am primit ceasul, totul a decurs perfect. Multumim frumos!

O sa va dam de stire daca rezolvam ceva cu reclamatia la posta.

Sarbatori fericite!
ate14

Mesaj de ate14 »

Felicitari pentru modul in care ati gestionat aceasta problema! Si voi si Bogdan, evident.
Sa ne vedem cu bine la intalnire!
Sarbatori fericite si voua!
Claudiu
Forum Owner

Mesaj de Claudiu »

Ok,acum pot sa impart subiectul si sa mut discutiile?
Imagine
Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
eris

Mesaj de eris »

Claudiu scrie:Ok,acum pot sa impart subiectul si sa mut discutiile?
poi numai Ownerul poate stabili asta :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
AC NineFingers
Moderator

Mesaj de AC NineFingers »

Cum bre , gata cearta ? Nu se lasa cu raniti ceva , ochi scosi... , dantura sparta ....? Ma intreb care a fost rostul polemicii total neconstructive.Catora dintre noi le-a pasat cine e vinoavat, ce ceas va mai ajunge sau nu la pagubit ... sau ce sens a avut implicarea unor terte persoane in solutionarea unei situatii care nu le privea in mod direct !? Ce solidaritate? Care apaludaci ? M`a pufnit rasul ! daca ati fi judecat putin fara sa punenti suflet , adica obiectiv si impartial ati fi realizat ca trebuia sa ramaneti echidistanti si sa lasati partile sa solutioneze singure solutia propusa si unanim acceptata...
Cer unui moderator cu abilitati si atributiuni pe aceasta sectiune sa mute sau sa stearga cam tot ce s-a scris de la reclamatie pana acum !
moby

Mesaj de moby »

atrag aici atentia :!:
- inca o tranzactie ireprosabila realizata cu userul zaytsuca :idea:
Am intrat in posesia un samurai autentic echipat cu 6138b
...S U P E R B ....
Multumesc .
cerbu_mihai

Mesaj de cerbu_mihai »

Sa adaugam un nou nesimtit in lista persoanelor de care sa ne ferim:
Ciorciog George Nicolae
Str. Stirbei Voda nr.44, com. Cetate, jud. Dolj, cod postal 207190
Telefon 0761522538
Adresa mail: bush_xxl@yahoo.com / ID mess bush_xxl
Un politist foarte amabil in aparenta, care nu stie ce inseamna cuvantul dat si onoarea. Nu a ridicat coletul de la posta.

Va doresc tuturor sanatate, bucurii si liniste sufleteasca alaturi de cei dragi !!!
Craciun fericit si un An Nou mai bun !!!
Ultima oară modificat 28 Dec 2011, 22:40 de către cerbu_mihai, modificat 1 dată în total.
soni95

Mesaj de soni95 »

Multumesc si pe aceasta cale colegului Saphire pentru superbul Fortis Flieger GMT,un tip cu mult bun simt si totodata La multi ani tuturor forumistilor!
andreylungu

Mesaj de andreylungu »

Il recomand pe cerbu_mihai ca si cumparator ! Este o persoana foarte serioasa !

PS: imi pare rau pentru ce ai patit, astia sunt oamenii...
cerbu_mihai

Mesaj de cerbu_mihai »

Ii recomand cu mare caldura pe colegii kazzaciov si andreylungu, amandoi sunt oameni de valoare ! Jos palaria si pt dl. Mesaros (mishu1956 pe ceasuridemana) , dl. Dan Adrian (bendis_do pe okazii) si dl Catalin Saveliu (csaveliu)
Atlanticul s-a intors acasa teafar.

Pt. dl Andrei: ati avut dreptate cu ING-ul, ia comision din cont pt depunere, doamna nu a avut bunul simt sa ma anunte. Va sunt dator, va rog sa ma scuzati. E valabil si pt dl Claudiu.
Unele banci au comisioane de o nesimtire crasa : ING ia 7 lei pentru o simpla depunere, BCR ia 4 lei ; am lucrat cu BRD, Bancpost, Transilvania, Raiffeisen si nu iau un astfel de comision.
Scrie răspuns