Heroes and villains
Moderator: gherghin nicolae
Reguli forum
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
ATENTIE! Incepand de astazi 10.02.2010 nu se mai pot deschide topicuri noi decat pe sectiuniile dedicate. Anunturile deja postate se regasesc acolo (in caz ca nu le gasiti).
Re: Heroes and villains
Recomand user-ul cerbu_mihai.Achizitionat ceas Raketa.Tranzactie corecta si promtitudine.
- cerbu_mihai
Recomand pe colegul alin74ok, foarte serios si corect.
Să trăiți!alin74ok scrie:Recomand user Bogdan11.Foarte promt si serios.Multumesc pentru bratara cadou
Vă recomand și eu cu încredere! Mulțumesc pentru colaborare! Toate cele bune!
Nicola56, mincinos, bisnitar de mahala, om fara onoare si de cea mai joasa speta. Pret agreat , stabilite detaliile pentru livrare si plata... "palma batuta/contractul semnat",totul la pretul initial cerut de individ .
Rezultat o mare dezamagire/teapa.
Invatam din toate. Poate asa se cerne neghina, poate ... nu
Increderea pierduta iremediabil.
Eu nu am pierdut nimic
, nu a fost oricum o "afacere"
. Pentru 2 -3 lei in plus a pierdut mult mai multi bani /oportunitati in a castiga pe viitor
.
Sa fim sanatosi .
Rezultat o mare dezamagire/teapa.
Invatam din toate. Poate asa se cerne neghina, poate ... nu
Increderea pierduta iremediabil.
Eu nu am pierdut nimic
Sa fim sanatosi .
Îl recomand pe colegul Vitti - cumpărător extrem de serios și prompt.
Nu recomand - Incognito82.
O placere sa te cunosc RazveeRazvee scrie:Îl recomand pe colegul Vitti - cumpărător extrem de serios și prompt.
-
Incognito82
Nu recomand userul Aiurel
Poti sa detaliezi?Incognito82 scrie:Nu recomand userul Aiurel
- gherghin nicolae
- Moderator
Povestiti-ne ce s-a intimplat .
-
Incognito82
user-ul Aiurel mi-a pretins sa i rezerv un ceas pana dupa mini-vacanta, timp in care eu nu am mai intrat pe forum. la un moment dat se trezeste ca vrea ceasul, eu intre timp l-am dat. Ma putea suna daca cu adevarat isi dorea ceasul si se revolva problema. A preferat sa mi scrie pm pe forum..dar nu ma mai logasem de ceva timp si nu am vazut mesajele. Era extrem de simplu sa ma sune ...dar a preferat doar prin mesaje sa discute.
Asta e problema...lipsa de comunicare, si faptul ca nu a mai putut primi ceasul.
Asta e problema...lipsa de comunicare, si faptul ca nu a mai putut primi ceasul.
Problema nu este lipsa de comunicare.
Ati intrat si ati citit mesajele.
Am stabilit de comun acord pretul si singurul detaliu care ramasese neclarificat a fost momentul in care sa trimiteti coletul.
Acest ultim aspect a fost si el lamurit in termenul pe care vi l-am transmis.
Ati intrat si ati citit mesajele.
Am stabilit de comun acord pretul si singurul detaliu care ramasese neclarificat a fost momentul in care sa trimiteti coletul.
Acest ultim aspect a fost si el lamurit in termenul pe care vi l-am transmis.
La multi ani, Incognito! Insa am sentimentul ca ... mai trebuie ceva ani...
Acest ''pretins'' suna cam poruncitor, chiar asa a fost? Faptul ca nu ati mai intrat pe forum, nu este vina lui, dupa cum nu poate fi invinuit ca nu v-a sunat. Revenind totusi la ''pretins'' - vad ca nu i-ati dat tonalitatea intamplator, odata ce apare ''se trezeste''. Asadar, colegul Aiurel se trezeste ca vrea un ceas asupra caruia v-a pus in vedere (ma rog, v-a ''pretins'') ca il doreste (deci, serios si hotarat pana acum colegul Aiurel, nu?!).
Raman surprins sa citesc ca sunteti indignat fiindca un om v-a trimis mesaj privat ca doreste un ceas pe care d-stra il vindeti si culmea... vina este a lui, ca nu v-ati logat d-stra pe forum
.
Nu-l cunosc pe Aiurel cum nu va cunosc nici pe d-stra, dar nu mi se pare normal cum ati procedat si mai mult decat atat, cum reactionati invinuindu-l pe el pentru ca... nu v-a sunat! Nu era mai bine sa trimita si o telegrama
(stop)?!
Situatia asta seamana cu cea dintre Nicola si Blowup, unde Nicola a dat dovada de neseriozitate.
Acest ''pretins'' suna cam poruncitor, chiar asa a fost? Faptul ca nu ati mai intrat pe forum, nu este vina lui, dupa cum nu poate fi invinuit ca nu v-a sunat. Revenind totusi la ''pretins'' - vad ca nu i-ati dat tonalitatea intamplator, odata ce apare ''se trezeste''. Asadar, colegul Aiurel se trezeste ca vrea un ceas asupra caruia v-a pus in vedere (ma rog, v-a ''pretins'') ca il doreste (deci, serios si hotarat pana acum colegul Aiurel, nu?!).
Raman surprins sa citesc ca sunteti indignat fiindca un om v-a trimis mesaj privat ca doreste un ceas pe care d-stra il vindeti si culmea... vina este a lui, ca nu v-ati logat d-stra pe forum
Daca as fi eu in locul lui Aiurel, v-as spune ca nu am minute sa va sun, sau ca nu am telefon, sau ca....Incognito82 scrie:user-ul Aiurel mi-a pretins sa i rezerv un ceas pana dupa mini-vacanta, timp in care eu nu am mai intrat pe forum. la un moment dat se trezeste ca vrea ceasul, eu intre timp l-am dat. Ma putea suna daca cu adevarat isi dorea ceasul si se revolva problema. A preferat sa mi scrie pm pe forum..dar nu ma mai logasem de ceva timp si nu am vazut mesajele. Era extrem de simplu sa ma sune ...dar a preferat doar prin mesaje sa discute.
Nu-l cunosc pe Aiurel cum nu va cunosc nici pe d-stra, dar nu mi se pare normal cum ati procedat si mai mult decat atat, cum reactionati invinuindu-l pe el pentru ca... nu v-a sunat! Nu era mai bine sa trimita si o telegrama
Situatia asta seamana cu cea dintre Nicola si Blowup, unde Nicola a dat dovada de neseriozitate.
Eu nu-i cunosc personal pe nici unul din cei 4 implicati in ultimele doua afaceri contestate.
Insa, ca experienta personala, cand imi doresc un ceas, dar nu am cum sa-l iau pe loc, ofer vanzatorului un avans - transfer in cont/paypal. O suma de 100 de lei, de exemplu.
In felul acesta, vanzatorul stie ca eu imi respect partea de intelegere si asta imi da superioritatea morala sa cer vanzatorului sa-i respecte si el cuvantul.
Pentru ca altfel, numai pe vorbe, vanzatorul este dezavantajat, fie poate pierde un pret mai bun din partea altui cumparator, fie cumparatorul dispare in ceata.
Insa, ca experienta personala, cand imi doresc un ceas, dar nu am cum sa-l iau pe loc, ofer vanzatorului un avans - transfer in cont/paypal. O suma de 100 de lei, de exemplu.
In felul acesta, vanzatorul stie ca eu imi respect partea de intelegere si asta imi da superioritatea morala sa cer vanzatorului sa-i respecte si el cuvantul.
Pentru ca altfel, numai pe vorbe, vanzatorul este dezavantajat, fie poate pierde un pret mai bun din partea altui cumparator, fie cumparatorul dispare in ceata.
Dacă mai scăpam și bani la lăutar.....
)