Ceas Tissot - Original si Replica (Fake)
Reguli forum
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
In aceasta arie se pun intrebari, probleme, exclusiv adresate ceasornicarului. Pentru sfaturi cu privire la cumpararea unor ceasuri postati in sectiunea dedicata!
Re: Ceas Tissot - Original si Replica (Fake)
Da.. e mai mult ca sigur fake.. l-am vazut si nu l-am luat.
Desi modelul apare atat in poze cat si in magazin cu acel contur gri sub ore, acesta avea un fundal gri inchis pe toata suprafata cadranului.
M-as mira pe acelasi cod sa fie doua variante drept urmare il cataloghez fake, nici replica nu i-as putea spune caci nu il copiaza in totalitate..
Multumesc pentru sfaturi.. inclin sa cred ca singura varianta de a fi sigur de ce cumperi este aceea de a cumpara din magazinele dedicate.. Ma miram eu sa fie original la jumatate de pret..
Desi modelul apare atat in poze cat si in magazin cu acel contur gri sub ore, acesta avea un fundal gri inchis pe toata suprafata cadranului.
M-as mira pe acelasi cod sa fie doua variante drept urmare il cataloghez fake, nici replica nu i-as putea spune caci nu il copiaza in totalitate..
Multumesc pentru sfaturi.. inclin sa cred ca singura varianta de a fi sigur de ce cumperi este aceea de a cumpara din magazinele dedicate.. Ma miram eu sa fie original la jumatate de pret..
Vezi ca e posibil la anumite modele care sunt fabricate intr-un interval mai mare de la inceput pana in prezent (de exemplu) sa fie o culoare diferita.
Nu asa iti poti da seama sigur daca e fake sau nu.
Nu asa iti poti da seama sigur daca e fake sau nu.
-
Angel_Of_Light
Salut,
Am si eu o intrebare, sa zicem ca nu vreau sa comand de pe net de pe un site strain un Tissot sau de la Cellini, exista si alte variante de unde pot cumpara fara sa imi fie teama ca e un fals?
La B&B credeti ca au obiecte de calitate? Dar diferenta de preturi? Mai e helvetansa nu stiu ce preturi au... va trebui sa trec sa vad
Pe net am mai gasit urmatoarele 2 siteuri:
http://www.bombastic.ro/ceasuri-c-21.html- care apare si pe shopmania
si
http://www.ceasuri-tissot.com/ - asta sincer pare destul de nesigur...
O parere nu ar strica... Multumesc
Am si eu o intrebare, sa zicem ca nu vreau sa comand de pe net de pe un site strain un Tissot sau de la Cellini, exista si alte variante de unde pot cumpara fara sa imi fie teama ca e un fals?
La B&B credeti ca au obiecte de calitate? Dar diferenta de preturi? Mai e helvetansa nu stiu ce preturi au... va trebui sa trec sa vad
Pe net am mai gasit urmatoarele 2 siteuri:
http://www.bombastic.ro/ceasuri-c-21.html- care apare si pe shopmania
si
http://www.ceasuri-tissot.com/ - asta sincer pare destul de nesigur...
O parere nu ar strica... Multumesc
Finis coronat opus!
Salut,
Nici B&B, nici Helvetansa nu vand ceasuri fake, ofera garantie, totul e in regula.
In general, preturile la toti dealerii autorizati (Cellini, Helvetansa, B&B) sunt apropiate, daca nu chiar identice pentru acelasi model. Diferentele apar atunci cand e vorba de modele care au stat mai mult pe stoc si de care vor sa scape mai repede, sau mai constau in discounturile pe care sunt dispusi sa le ofere. Toti se pot invoi macar la un 10% din pretul afisat, poate si mai mult. Ar trebui mers la fiecare in parte, negociat, si ales pretul cel mai bun.
Succes.
Nici B&B, nici Helvetansa nu vand ceasuri fake, ofera garantie, totul e in regula.
In general, preturile la toti dealerii autorizati (Cellini, Helvetansa, B&B) sunt apropiate, daca nu chiar identice pentru acelasi model. Diferentele apar atunci cand e vorba de modele care au stat mai mult pe stoc si de care vor sa scape mai repede, sau mai constau in discounturile pe care sunt dispusi sa le ofere. Toti se pot invoi macar la un 10% din pretul afisat, poate si mai mult. Ar trebui mers la fiecare in parte, negociat, si ales pretul cel mai bun.
Succes.
eu am fost la helvetansa cu un ceas tissot t race si mi-au cerut si 30 ron si au zis ca e original , l-am luat dupa care am fost la un ceasornicar la unirii , care s-a uitat la el atent si mi-a zis ca e o replica , am fost inapoi la helvetansa si au zis ca mecanismul este original , are greutatea aceeasi si etanseitatea deci este original . nu recomand helvetansa
Trebuie definit clar ce inseamna original si ce inseamna fake, asa ne invartim in cerc. Oricum granita nu este clara.
--
cristi
cristi
Asta inseamna ca vand fake? Sau in ce sens nu recomanzi?sessler scrie:eu am fost la helvetansa cu un ceas tissot t race si mi-au cerut si 30 ron si au zis ca e original , l-am luat dupa care am fost la un ceasornicar la unirii , care s-a uitat la el atent si mi-a zis ca e o replica , am fost inapoi la helvetansa si au zis ca mecanismul este original , are greutatea aceeasi si etanseitatea deci este original . nu recomand helvetansa
Eu nu recomand dintr-un singur motiv: pretul!
Dar daca poti obtine un pret bun, atunci recomand
Time is on my side!
Born an original, don`t die a copy!
Born an original, don`t die a copy!
-
mariovalens
Salut, intentionez sa imi achizitionez un Tissot Visodate, vroiam sa mi-l iau de pe watchshop.com - insa s-a pierdut oferta de 350 lire, acum e la 410, insa am gasit acest site, unde pretul e undeva la 150 Lire.
http://www.tissotwatchshop.com/Visodate ... -p-12.html
Stie cineva daca e ok site-ul acesta? A mai cumparat cineva de aici ? Mi se pare diferenta de pret prea mare totusi.
Va multumesc
http://www.tissotwatchshop.com/Visodate ... -p-12.html
Stie cineva daca e ok site-ul acesta? A mai cumparat cineva de aici ? Mi se pare diferenta de pret prea mare totusi.
Va multumesc
-
mariovalens
m-am mai uitat si eu putin, la sectiunea contact us se trimite un mail la brandwatchforsale@gmail.com
Miroase a FAKE. Cred ca de aici isi iau marfa cei de pe okazii.
Miroase a FAKE. Cred ca de aici isi iau marfa cei de pe okazii.
...ce bine ca nu m-a pus dracu sa iau de pe okazii!
am cumparat pt. sotie un tissot de la B&B, ceasul are garantie internationala 2 ani, in Romania are la chrono time, bdul. Unirii nr. 4, firma ce apare pe site la tisoot
http://www.tissot.ch/?mod=stores&action ... &option=cs
si intentionez sa imi cumpar si eu un PR 100 titanium
concluzia este:
cumparati din magazin chiar daca este mai scump, magazinele sunt controlate, si ceasul daca il iei pe cel din vitrina sunt sanse putine sa fie fake.
in plus ai garantie, si daca nu esti convins 100% poti merge sa reclami la ANPC, Politie etc, asta o poti face pt. ca ai un bon, o factura
http://www.tissot.ch/?mod=stores&action ... &option=cs
si intentionez sa imi cumpar si eu un PR 100 titanium
concluzia este:
cumparati din magazin chiar daca este mai scump, magazinele sunt controlate, si ceasul daca il iei pe cel din vitrina sunt sanse putine sa fie fake.
in plus ai garantie, si daca nu esti convins 100% poti merge sa reclami la ANPC, Politie etc, asta o poti face pt. ca ai un bon, o factura
seba_eu41 : Distribuitorii autorizati (BB, Cellini, Helvetansa etc.) NU vand falsuri, ceasurile sunt garantat autentice. 
AR1070-56E
si eu ce am scris?Zar scrie:seba_eu41 : Distribuitorii autorizati (BB, Cellini, Helvetansa etc.) NU vand falsuri, ceasurile sunt garantat autentice.
Afirmatie eronata. Nu exista nici o sansa sa fie fals la AD.seba_eu41 scrie:cumparati din magazin chiar daca este mai scump, magazinele sunt controlate, si ceasul daca il iei pe cel din vitrina sunt sanse putine sa fie fake.
AR1070-56E
ori nu ne intelegem ori ne bagam ca musca unul in postul celuilaltZar scrie:Afirmatie eronata. Nu exista nici o sansa sa fie fals la AD.seba_eu41 scrie:cumparati din magazin chiar daca este mai scump, magazinele sunt controlate, si ceasul daca il iei pe cel din vitrina sunt sanse putine sa fie fake.