Cu bine !
Unde va tineti ceasurile ?
- andreylungu
Unde va tineti ceasurile ?
Ce solutie credeti ca este mai buna pentru a "depozita" ceasurile ? Nu mai vreau sa le tin insirate prin casa, dar nu stiu ce solutie ar fi mai potrivita... Deocamdata mi-ar placea o caseta de genul asta : http://www.okazii.ro/catalog/60324950/c ... asuri.html, insa ma da inapoi pretul un pic cam mare pentru spatiul de depozitare pe care il ofera (doar 6 ceasuri)... Daca aveti alte idei sau sfaturi, astept sa le citesc
As dori ceva sa tina ceasurile acoperite pentru a evita depunerea prafului pe ele si daca se poate sa fie si cu "vedere la ceasuri"
Cu bine !
Cu bine !
Re: Unde va tineti ceasurile ?
Eu asa le tin...

in vitrina, vitrina are usa din sticla si se vad perfect !

in vitrina, vitrina are usa din sticla si se vad perfect !
https://florinjune.wordpress.com/povestea-mea/
SO tell me where shall I go? To the left, where nothing's right? Or to the right, where nothing's left?
SO tell me where shall I go? To the left, where nothing's right? Or to the right, where nothing's left?
- andreylungu
Stiu acest suport, am fost la un pas sa comand si eu unul, insa mi-am dat seama ca as prefera ceva acoperit (gen cutie/caseta, poate chiar si cu cheie)... Astept si alte recomandari 
- andreylungu
Ms ptr link, am cautat si eu topicul pe tema asta, dar cautarea nu a dat rezultate, nu stiu de ce
Cred ca discutia se poate muta in acel topic...
- gherghin nicolae
- Moderator
Eu am mai scris aici pe forum ca se gasesc la De Agostini niste reviste cu pietre pretioase/semipretioase sau diverse alte roci si minerale . Se livreaza la fiecare 20 de exemplare cite o cutie din plastic ce are casetute unde intra ceasuri cu tot cu bratara/curea . Costul unei astfel de casetute este 10 lei . Pina acum am cautat peste tot alte modalitati unde sa le tin , insa cum am peste 2000 de ceasuri , aceasta solutie mi se pare cea mai buna...

Aici vedeti de la simple cuti cumparate cu suruburi cu tot ( erau la acelasi pret si fara...
) de la Baumax , cele de la DeAgostini , valize precum si o cutie de trabucuri cu umezeala controlata...
Aveti de unde sa alegeti idei de depozitare , fantezia este la indemina oricui...
Succes !!!

Aici vedeti de la simple cuti cumparate cu suruburi cu tot ( erau la acelasi pret si fara...
Aveti de unde sa alegeti idei de depozitare , fantezia este la indemina oricui...
Succes !!!
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
,,Investitia in cunoastere are cea mai buna dobinda "
-Abigail Van Buren
- gherghin nicolae
- Moderator
Scuzati haosul in care se afla acum ceasurile insa urmeaza sa le sortez si sa le cataloghez pe fiecare , pentru ca nici eu nu mai stiu ce am...insa tot cumpar !!!La mine nu mai este un simplu virus...este o boala cronica !
,,Daca ne-am putea vinde EXPERIENTA , la pretul care ne-a costat , am fi cu totii MILIONARI "
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
Hai ca poate te scap eu de vreo 2. Am vazut aici unele patrate, da si mie niste detalii pe PM. Mersi Nic!

Spuma asta-nveninata, asta plebe, ast gunoi,
S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

S-ajunga-a fi stapana si pe tara si pe noi.
Ideea de Dumnezeu este o noţiune fundamentală fără de care ştiinţa cade în absurd.
N. Paulescu

- gherghin nicolae
- Moderator
Nu-i vorba de scapat...
Nu tin sa le vind , pentru ca daca ar fi asa , ar fi postate aici .
Patrate...din cutia cu trabucuri sint Zenith si Universal Geneve .
Cu care vrei poze ?
Nu tin sa le vind , pentru ca daca ar fi asa , ar fi postate aici .
Patrate...din cutia cu trabucuri sint Zenith si Universal Geneve .
Cu care vrei poze ?
-Abigail Van Buren
-Abigail Van Buren
Am crezut până acum că eu am multe păsărele cu aproape 2000 de ceasuri, dar când le văd pe ale lui Gherghin (peste 2000), mă mai liniştesc. Eu le ţin pe marea majoritate ambalate ca pe pantofi deoarece mi-am luat cutii goale de carton de la magazinele de încălţăminte (sunt pe gratis), le folosesc cu succes, ceasurile se păstrează foarte bine în ele, dar am o problemă cu depozitarea lor pentru a nu o încurca pe soţie, restul e OK. Pentru cele mai reprezentative din colecţie mi-a comandat soţia o vitrină specială şi ţin să o pup din nou şi pe această cale.
Pe Time24.ro sunt casete si dispozitive de intoarcere destul de bune ( am luat si eu o caseta de 6 ) dar s-au mai scumpit de atunci : una de 20 de ceasuri e pe la 7-800 lei!
- andreylungu
Multumesc pentru idei, o sa ma mai gandesc...
Mi-ar placea ceva de genul asta: http://www.alibaba.com/product-gs/25933 ... h_box.html
Cat de umflate sunt preturile la noi fata de China...
Mi-ar placea ceva de genul asta: http://www.alibaba.com/product-gs/25933 ... h_box.html
Cat de umflate sunt preturile la noi fata de China...
- andreylungu
Cam asa ceva caut si eu, dar nu am de gand sa dau 400-700 de ron cat am vazut ca sunt preturile pe la noi, cand ai vazut cat costa in China... 100-200 de lei maxim as da. Gasisem si pe ebay una pentru 6 ceasuri frumoasa cu 9.5 lire inclusiv transport, dar tot din China... : http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... 97.c0.m619
Mi-ar placea, dar ma mai gandesc. Ce spuneti, e ok daca o comand pe cea de pe ebay, ajunge la mine ?
Mi-ar placea, dar ma mai gandesc. Ce spuneti, e ok daca o comand pe cea de pe ebay, ajunge la mine ?