Lanturi pentru ceasuri de buzunar

Ceasuri de Buzunar

Moderator: Achraf

Scrie răspuns
Ariel

Lanturi pentru ceasuri de buzunar

Mesaj de Ariel »

Are cineva idee pe unde gasesc sa cumpar lanturi pentru ceasuri de buzunar? De preferinta in Bucuresti.
constantin14

Mesaj de constantin14 »

Greu de tot!
Nu prea gasesti. Poate la vre-un targ de antichitati dar apar rar.
Avea Buffon (este inscris si aici) unul pe okazii:
http://www.okazii.ro/catalog/4291260/an ... itate.html

Daca aflu ceva (si nu cumpar!!!) te anunt.
Ariel

Mesaj de Ariel »

Well, nu caut neaparat un lant vechi, sau rar.
priam

Mesaj de priam »

Poti sa il intrebi pe Buffon prin mp daca are unul de dat, sunt sigur ca iti va raspunde!
roviane

Mesaj de roviane »

In Praktiker, la raionul unde se vand snururi, lanturi, sfori etc. au si niste lanturi mai fine, care sunt denumite "lanturi pentru ceas". Calitatea este, in schimb, indoielnica. Eu nu as pune in ruptul capului, asa ceva la un ceas de buzunar.
AC NineFingers
Moderator

Mesaj de AC NineFingers »

Poate nu` mi`au trecut destule lanturi pentru ceasuri de buzunar... dar mi`au trecut unele super frumoase .Nu poti pune pe un omega aproape impecabil fie el si cu carcasa Ni sau pe un Doxa sau Zenit cu lucratura super frumoasa un lant de bazar de 5 Ron.De felul meu is mai tzacanit asa ...si uneori ies in anumite zile imbracat la vestuta cu ceasu la buzunar.
Fiti siguri ca ceasu e prins de un accesoriu autentic cel putin de vechimea ceasului- da bine. Ca si curiozitate deschideti un ebay.co.uk si dati in search : silver albert pocket chain Sunt minunate !! iar pretul lor e accesibil de la cele mai ieftine 10-15£( 15-25grame) pana la 150£ ( goliat ) cei interesati gasesc cateva randuri mai jos pe acelasi forum dedicat ceasurilor de buzunar explicatii mai largi despre specialitatea engleazeasca "albert" si poze cu un Goliat excelent de peste 80 grame. Va invit la comentarii si acolo .
leo5322

Lant

Mesaj de leo5322 »

Daca mai ai nevoie, am eu unul frumusel din argint.
AC NineFingers
Moderator

Mesaj de AC NineFingers »

sa vada ochiu ! una posa !
Scrie răspuns