Pierre Lannier, de dama la care s-a spart gemuletzul, era bombat si din sticla. Gemuletul spart, l-am reconstituit si am masurat diametrul , are 21,6 mm.
1. unde pot sa gasesc o sticla la dimensiunile respective, curbata preferabil daca nu, dreapta.
Cumpar sticla ceas dama Pierre Lannier
Re: Cumpar sticla ceas dama Pierre Lannier
21,6 este o dimensiune atipica.21,5,da,este mult mai credibila.Asta nu inseamna ca nu poate fi si cum ai spus,dar mult mai rar se folosesc acest tip de dimensiuni intermediare.Ideea este ca trebuie masurat f.corect,caci altfel ori nu vei putea sa-l presezi in garnitura,ori va cadea cristalul.
In alta ordine de idei,cristalul este gen lupa-drept pe interior si bombat pe exterior-sau este curbat si pe interior si pe exterior?
In alta ordine de idei,cristalul este gen lupa-drept pe interior si bombat pe exterior-sau este curbat si pe interior si pe exterior?

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people
cristalul este curbat si pe interior si pe exterior. Si mie mi s-a parut ciudata dimensiunea de 21,6 mm dar poate ca a iesit asa masuratoarea pt ca am reconstituit din cioburi cristalul lipindu-le cu super glue. Cred ca as putea sa-i pun si un cristal plan dar nu va mai arata la fel ca nou.
Eventual daca are cineva carcasa si mecanismul defect ca sa-l inlocuiesc cu al meu.
Eventual daca are cineva carcasa si mecanismul defect ca sa-l inlocuiesc cu al meu.
Daca este curbata interior si exterior,nu poti pune plana,ai sanse sa frece secundarul de cristal.
Cunosc acele Pierre Larnier de dama,trebuie cristal precum originalul,si ar trebui sa fie de 215.
Cunosc acele Pierre Larnier de dama,trebuie cristal precum originalul,si ar trebui sa fie de 215.

Ceasornicar,FBHI
Before you judge me, make sure you're perfect.
Good people get tired of being good to ungrateful people