Lanturi pentru ceasuri de buzunar
Moderator: Achraf
Lanturi pentru ceasuri de buzunar
Are cineva idee pe unde gasesc sa cumpar lanturi pentru ceasuri de buzunar? De preferinta in Bucuresti.
- constantin14
Greu de tot!
Nu prea gasesti. Poate la vre-un targ de antichitati dar apar rar.
Avea Buffon (este inscris si aici) unul pe okazii:
http://www.okazii.ro/catalog/4291260/an ... itate.html
Daca aflu ceva (si nu cumpar!!!) te anunt.
Nu prea gasesti. Poate la vre-un targ de antichitati dar apar rar.
Avea Buffon (este inscris si aici) unul pe okazii:
http://www.okazii.ro/catalog/4291260/an ... itate.html
Daca aflu ceva (si nu cumpar!!!) te anunt.
- AC NineFingers
- Moderator
Poate nu` mi`au trecut destule lanturi pentru ceasuri de buzunar... dar mi`au trecut unele super frumoase .Nu poti pune pe un omega aproape impecabil fie el si cu carcasa Ni sau pe un Doxa sau Zenit cu lucratura super frumoasa un lant de bazar de 5 Ron.De felul meu is mai tzacanit asa ...si uneori ies in anumite zile imbracat la vestuta cu ceasu la buzunar.
Fiti siguri ca ceasu e prins de un accesoriu autentic cel putin de vechimea ceasului- da bine. Ca si curiozitate deschideti un ebay.co.uk si dati in search : silver albert pocket chain Sunt minunate !! iar pretul lor e accesibil de la cele mai ieftine 10-15£( 15-25grame) pana la 150£ ( goliat ) cei interesati gasesc cateva randuri mai jos pe acelasi forum dedicat ceasurilor de buzunar explicatii mai largi despre specialitatea engleazeasca "albert" si poze cu un Goliat excelent de peste 80 grame. Va invit la comentarii si acolo .
Fiti siguri ca ceasu e prins de un accesoriu autentic cel putin de vechimea ceasului- da bine. Ca si curiozitate deschideti un ebay.co.uk si dati in search : silver albert pocket chain Sunt minunate !! iar pretul lor e accesibil de la cele mai ieftine 10-15£( 15-25grame) pana la 150£ ( goliat ) cei interesati gasesc cateva randuri mai jos pe acelasi forum dedicat ceasurilor de buzunar explicatii mai largi despre specialitatea engleazeasca "albert" si poze cu un Goliat excelent de peste 80 grame. Va invit la comentarii si acolo .
- AC NineFingers
- Moderator